categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Artikelen/berichten Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Sinterklaas komt naar de stad !!
By Sananda, vertaling Lilian A.
Nov 8, 2010 - 5:54:31 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

From AbundantHope.net

Changing The Face Of Religion
Santa Claus is coming to town!
By Sananda
Nov 4, 2010 - 12:33:50 AM

 

 

Christ: Santa Claus is hier zowel Sinterklaas als de Kerstman en hebben dezelfde betekenis.

Voor meer uitleg op Wikipedia, klik op "Santa Claus "


Candace:


Ik heb dit bijzondere stukje nog nooit gelezen en het is nu weer kort voor die tijd van het jaar. Gelieve dit te lezen. Ik heb al lang onderwezen dat Santa Claus ( Sinterklaas ) Satan Claws ( duivels klauwen ) is voor hen die geloven in de kleine rode duivel met klauwen, ziet u niet de ironie hier ? Ik wilde vaak uit de kerstperiode in de jaren dat ik kinderen had en ik doe weinig met dit nu, buren en verwanten waren in afschuw dat ik mijn eigen kinderen de waarheid zou vertellen, de sociale druk was groot omdat nieten wilde dat mijn geïnformeerde kinderen anderen zou informeren dat er GEEN Sinterklaas was ! Ik gaf toe door de druk en heb er sindsdien iedere kerstperiode spijt van. Mensen verdienen de WAARHEID. Inclusief en speciaal kinderen die opgroeien en vervolgens weer een hele generatie besmetten.
 
Wij hebben nu christenen die geloven dat Jezus hen in vervoering weg zal voeren. Zij geloven dat hij als een wit licht of zelfs erger op een wit paard hen weg halen zal. Zij geloven dat zij deze oorlog in het Midden-Oosten, Armageddon moeten aanmoedigen om Christus eerder terug te brengen !!!!! Christus komt niet naar een wereld in dit soort conflict. Niet als de terugkerende meester om over deze wereld te lopen, niet als het concept van Christus of Gods bewustzijn. Wij MOETEN de moed vinden de WEG TE WIJZEN en vanaf nu beginnen nu we net de Duivels vakantie genaamd " Halloween " achter ons hebben, door met Football Day of Nieuwjaar om te stoppen met deze waardeloze tradities van leugens. Ik vier geen Thanks giving meer, omdat het voor mij representeert het begin van de vernietiging van een groot ras van mensen, een verschrikkelijke genocide. Ik weet zelfs niet of scholen zelfs leren dat het oorspronkelijk starte als viering van de Pelgrims van het succes door hun eerste moeilijke jaren heen te komen en het moet onderwezen worden, dat de indianen zeer behulpzaam waren in dat streven maar dan werden weggemaaid over vele jaren, door met opzet hen dekens met pokken te geven, en andere ziekten en gewoon hun land afnemen door allerlei oorlogen daarna.
 
Dit is geen reden voor onze nationale Thanks giving, het zou een dag van rouw vanwege die overtredingen moeten zijn. Een dag van verontschuldiging. Zeker, sommigen zien het als het brengt hen niet terug. Nou dit is een planeet van reïncarnatie en velen, zo niet de meesten van de menselijke reïncarnaties hier tijdens de legioenen op deze gevangeniswereld HEBBEN deel uitgemaakt van wreedheden in het verleden. En gaan vaak mee met hen. Wij hebben in mijn eigen land een volk dat verstoken is in het algemeen van Gods bewustzijn, die niets hebben gedaan aan 911 en doorgaan niets te doen aan de genocide in hun naam in het Midden-Oosten voor de olie bedrijven. Wij doen dat nog steeds, wat het BEWIJS is van het gebrek aan internet door voldoende mensen om een einde te maken aan deze puinhoop. Deze zelfden vierden Thanks giving, de genocide van 100 of meer miljoen mensen in de eerste jaren in de USA. En de genocide van anderen gaat door, er is niets om dankbaar te zijn dit jaar met Thanks giving. Kunt u die om u heen de waarheid vertellen ? Waarschijnlijk zult u belachelijk worden gemaakt of zij willen het niet horen, het zij zo, denk ik. Ik heb geen oplossing voor de sociale druk maar op een gegeven moment moeten wij de waarheid leven.
 
Dank u Christ. voor het plaatsen van dit stuk. Nu, aangezien veel satanische vakanties over de hele wereld worden verspreid, hoop ik dat deze Thansk giving Day niet een van hen is die verspreid wordt. Ik herinner me net, toen ik hierover schreef voordat ik een email kreeg dat dit OORSPRONKELIJK Sinterklaas dag is, een doorgegeven concept hiervan. Dit is het NIET. Het hele idee was gemaakt door satanisten en zoals het laat zien, de naam van Sinterklaas ( Santa Claus ), IS Satans klauwen( Satan Claws ). Zij hebben de spelling iets ter misleiding verbouwd.


--------------------------------------------------


Sinterklaas komt naar de stad !!
door Sananda, vertaling Lilian A.


4/16/91 SANANDA


 
IK BEN Sananda. Ik komt in dienst van Onze Heilige Vader van het Licht, God/Aton en de Schepping.
Gegroet, dierbare chela, Druthea. Laat ons beginnen.
 
Velen van u vragen zich af wat Santa Claus ( Sinterklaas ) te maken heeft met de Anti-Christ. Alles !! De tegenstander van God in zijn wens binding en beperking op Gods menselijke wezens te leggen op zijn vlak weet dat de hoogste graad van bedrog moet beginnen met de mens in zijn kindertijd.
 
Ziet u, de tegenstander, om misleidende controle over u te houden, moet de "illusie" of afhankelijkheid aan de "fysieke" kwestie steunen. Het wezen dat zogenaamde Christenen Santa Claus ( Sinterklaas ) noemen vertegenwoordigt de "god "( van de tegenstander ) voor uw kinderen. Bijvoorbeeld: Volgens de " mythe " ( gedefinieerd als "Een denkbeeldige of fictieve persoon, ding gebeurtenis of verhaal ) kan Sinterklaas overal binnen een kleine 8 uur of zo- periode ZIJN op deze planeet. Hij brengt " geschenken" naar alle " goede " kinderen over de hele wereld. Deze "geschenken" zijn fysiek speelgoed en voorwerpen van verlangen van het jonge en "goede" kind. Als het kind echt "goed" is, krijgt hij/zij veel kado's die hij/zij gevraagd heeft. Hier begint de menselijke afhankelijkheid om "dingen" van materieel goed te hebben tegenover het wensen van "spirituele" geschenken van onze Schepper, God/Aton.
 
Nu, de ouders, natuurlijk, steunen dit "imago"van Sinterklaas, niet alleen noodzakelijk gebaseerd op de "goedheid" van het kind, maar meer direct gebaseerd op de zakboek capaciteiten van deze ouder. Omdat er GEEN wezen als Sinterklaas is, als beschreven in de "mythe ", zijn het de OUDERS die de leugen van de tegenstander in stand houdt, door zichzelf voortdurend toe te staan, te stimuleren en te voldoen aan de "Ik wil ...." lijst van hun kinderen. Uiteindelijk, ongeacht de "goede "intenties van de ouders, planten zijzelf het zaad van, moedigen aan en onderhouden "materialisme" binnen hun kind. Die kinderen wiens ouders niet kunnen "voldoen" aan vele geschenken voor hun kinderen moeten zich vaak "schuldig" voelen. Het kind voelt dit en totdat de ouder EERLIJK uitlegt waar de geschenken vandaan komen, zodat het kind begrijpt dat het niet gebaseerd is op zijn "goedheid" of "stout zijn" maar dat "geschenken" gegeven worden op basis van het LIEFDE delen van zijn ouders ( of wie dan ook geeft ), zal hij zichzelf beginnen te "vergelijken" met dat wat hij niet ontvangen heeft, tegen zijn "ervaring" wat zijn meer gelukkige vrienden en maatjes ontvangen. Het kind zal meestal beginnen gevoelens van onwaardigheid te onthouden en eventueel kan hij vrij BOOS worden op zijn ouders vanwege het toestaan en ondersteunen van een LEUGEN.
 
Zeg ik dat het "verkeerd" is om geschenken van materiële waarde te geven ? Helemaal niet. Ouders, u moet ALLEREERST gewoon de "spirituele" gaven van Onze Schepper, God/Aton koesteren en bevorderen; met name de spirituele potentiële creativiteit binnenin, persoonlijke verantwoordelijkheid, integriteit van geest binnenin, Liefde en Vreugde in het leven en EENHEID met alles. Als Kerstmis een "tijd" is wanneer familie en vrienden van gemeenschap en delen van LIEFDE, en een "tijd"van dankbare waardering voor de geschenken van LEVEN van God en een "tijd" voor herinnering en waardigheid terug te geven aan diegenen die minder bedeeld zijn in fysieke manifestatie, dan zegent God u. Alleen, God, Onze Vader en Wij van DE GASTHEREN VAN HET LICHT zouden u aanmoedigen niet deze "tijd" van delen voor ALLEEN maatschappelijke "tijden" zoals Kerstmis te bewaren.
IEDERE DAG IS HEILIG EN GEZEGEND DOOR GOD !MAAK VAN IEDER MOMENT EEN GODDELIJKE, HEILIGE GECHRISTENDE VIERING BINNENIN!!
 
 
Ik geef hier aan, echter, dat het "beeld" van "holder de bolder" Sinterklaas die "overal"is ( "zoals"God) eigenlijk de Anti-God is in een poging van zeer SLECHTE kopie van GOD. Sinterklaas vertegenwoordigt in zijn beeldfiguur, gulzigheid en zijn waarneembare "vrolijkheid" de Anti/God jou uitlachend omdat jullie ouders zijn spel van verleiding spelen in MATERIALISME van je eigen kinderen en weg van de ware SPIRITUALITEIT. De "mythe" zegt "de Sinterklaas " komt "overal" waar de "goede" kinderen zijn. Denkt u misschien dat die hongerende, zoals in Ethiopië en HIER binnen uw eigen Verenigde Staten, MINDER geliefd zijn door God/Aton ?
Nou, Satan Claus ( Sinterklaas ) geeft alleen "geschenken" aan kinderen die "goed" zijn volgens de materiële wensen en de MOGELIJKHEID VAN DE OUDERS OM TE BETALEN !Denk hier zorgvuldig over na.
 
Ouders, velen van u hebben "ALLES" gegeven wat u kon aan materiële "wensen" van uw kinderen en wanneer zij opgegroeid zijn en nog steeds afhankelijk zijn van u in hun volwassen jaren en u vervolgens afwijzen, bent u verbijsterd. Ziet u het niet ? Als u uw kind de WAARHEID geeft en LIEFDE EN BEGELEIDING IN SPIRITUELE INTEGRITEIT EN EENHEID, ZULLEN ZIJ TOEGANG HEBBEN TOT DE WERKTUIGEN BINNENIN HEN OM VERANTWOORDELIJKE CREATIEVE MENSEN OP DIT VLAK TE ZIJN. U MOET HEN WARE 'GESCHENKEN' VAN SPIRITUELE KENNIS EN MACHT BINNENIN HEN GEVEN zodat zij voorwaarts gaan IN VREUGDE EN INNERLIJKE VREDE EN NIET BEVREESD zijn voor de uitdagingen die voor hen staan, maar in plaats daarvan HEN VERWELKOMEN ALS KANSEN VAN KENNIS EN BEGRIP VAN WAARHEID VAN HUN HEILIGE GODDELIJKE SPIRITUELE ERFENIS BINNENIN!!
 
Zo, wat stel ik voor? Zeer duidelijk, dat de "mythe"van Sinterklaas eerlijk aan uw kinderen wordt voorgelegd vanaf het begin. U moet de leugen van de Anti-God niet blijven voeden en dus, uw kinderen verlammen door hen te voeren in beperking en afhankelijkheid van "materiële"zaken. Zij moeten leren en WETEN dat ZIJ dit creëren binnen deze ervaring, inclusief enig waargenomen " gebrek aan ". U moet uw kinderen VERANTWOORDELIJKHEID leren voor hun gedachten, woorden en acties en DISCIPLINE van hun "verstand" door ALTIJD hun eigen gedachten onder controle te houden. Voor die ouders onder u die uw kinderen al de "mythe "van "Sinterklaas "geleerd hebben, NU is het tijd om de " valse, gulzige buik van Sinterklaas door te prikken om de "hete lucht " vrij te laten binnen deze misleidende "satanische mythe ". Ziet u, "Satan" Claus ( Sinterklaas ) is NIET een beeld van ware christenen. Echte christenen zijn diegene die begrijpen en zich houden aan het Christus bewustzijn leringen van de wetten van God en de schepping, NIET de zogenaamde zichzelf gelabelde "christen " gebaseerd op hun "geloof " in wat hun verteld is als de "leer " van Christus ten onrechte gepresenteerd in uw verschillende Bijbels.
 
Zie Sinterklaas voor wat zijn beeld echt vertegenwoordigt: een belachelijk, gulzig beeld om DE COMMERCIE van materiële "goederen" en "diensten" te verstevigen. Bekijk het, o dierbaren, VEEL bedrijven zijn voor een groot deel AFHANKELIJK van uw KERST seizoen voor hun zaken. Net als de ANTI GOD AFHANKELIJK is van uw ONBENUL van de WAARHEID om zijn DUIVELSE DWAASHEID op u te verstevigen. U voedt het BEEST door uw keuze om spiritueel onwetend te blijven.
 
Velen van u zijn nu bezorgd omtrent UW BEDRIJF, vooral als uw bedrijf een is die meerijdt in het MASSA bewustzijn van Kerstgeschenken. ALS dat uw EERSTE zorg is en NIET de integriteit en noodzakelijkheid van UW product, dat moet U UW prioriteiten van bezorgdheid zorgvuldiger OVERWEGEN. Is uw bedrijf waarlijk een die uw mensenbroeders dient door waarlijk GOD TE DIENEN, dan hoeft u niet bezorgd te zijn over het succes.. GODS WIL ZAL GEDAAN WORDEN !! Maar als uw bedrijf meerijdt op door de MEDIA gevormde en gecreëerde wensen, verslavingen en "sociale " tradities ... kan het tijd zijn om zorgvuldig UW PERSOONLIJKE VERANTWOORDING AAN GOD, UZELF EN UW BROEDERS te overwegen, en daarom, VERANDER uw bedrijf. ONMOGELIJK ZEGT U ?! NIETS IS ONMOGELIJK WANNEER U UW VASTBESLOTENHEID OM TE DIENEN IN BALANCE WELKE VAN GOD/ATON EN DE SCHEPPING IS.
 
"Zal het makkelijk zijn om te veranderen ?", vraagt U. DAT is afhankelijk van U! Dit betekent dat het afhangt van de mate van weerstand en afhankelijkheid van het "materiële "vlak geofferd en geaccepteerd door uw " gewijzigd "ego die, natuurlijk, gevoed is door de Anti-God die U toegestaan hebt binnen UW TEMPEL VAN GOD. Of het nu makkelijk is of niet is NIET belangrijk. WANNEER uw vastbeslotenheid naar GOD GEMAAKT IS OP ZIELENNIVEAU, ZAL UW ZIEL BINNENIN ZAL DE LESSEN GEVEN OM UW SPIRITUELE VERBINDING EN TOEWIJDING AAN GOD TE VERSTEVIGEN. HET IS GEHEEL AAN DE ZELFONTWIKKELDE INTEGRITEIT BINNENIN of U wel of niet succes zult hebben in UW TEST om U toegang te geven binnen GODS HEILIGE KONINKRIJK VAN LICHT. Het zij zo.
 
Ik ben Sananda, EEN MET GOD, in DIENST VAN GOD/ATON EN DE SCHEPPING. Dank u dierbare chelas voor deze gemeenschap. Moge u de duidelijkheid en het begrip VAN GOD, hierin gegeven, ontvangen. Gezegend zij u kleine zuster, Druthea, voor uw dienst.
Vrede zij met U. Salu.
 

 
 
Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteurs rechterlijk beschermd door © 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Artikelen/berichten
Latest Headlines
Nederlands: AANDACHT VERSUS CONCENTRATIE: INCLUSIEF OF EXCLUSIEF
Nederlands: HET ONDERMIJNEN VAN ABSOLUTE WAARDEN
Nederlands: Sinterklaas komt naar de stad !!
Nederlands: Update over de Computer problemen en andere zaken.
Nederlands: Weinigen zijn ontwaakt.
Nederlands: Een Merkabah Energie Anker.
VERHANDELING 55 from Urantia Book
VERHANDELING 52, PLANETAIRE TIJDVAKKEN VAN STERVELINGE of Urantia Book
VERHANDELING 54 PROBLEMEN VAN DE OPSTAND VAN LUCIFER
Doel van deze Nieuwe Sectie ”U.B.”
De fysieke verschijnselen tijdens het Ascensie proces.
Interessant tussendoortje, voor een plan na Jupiter
Schrijven om de tijd te passeren terwijl ik wacht
TIJD IS OP!
"Bevelhebber Adama"?Alstublieft zeg!!
“Stasis 101” Verwarring en Vreugde
Jess Anthony, Orakel voor Christus Michael, Sananda Immanuel, en Abraham Lincoln
De Plaats van het moederschip CAPRICORN
Christ's Blog containing translations in Dutch
Inleiding om ” Een Messias “ te worden.