From AbundantHope.net

Artikelen/berichten
Jess Anthony, Orakel voor Christus Michael, Sananda Immanuel, en Abraham Lincoln
By Candace
Aug 27, 2007 - 4:07:00 PM

Jess Anthony, Orakel voor

Christus Michael, Sananda Immanuel, en Abraham Lincoln

 

Door Candace  27 augustus 2007

 

http://abundanthope.net/artman/uploads/christmichaelcircle_004.jpg

 

 

 

Candace:

Hallo iedereen!

Ik ben trots om Jess Anthony aan te kondigen, waarvan zo velen van U genoten hebben van zijn werk, als lid van dit team.

Hij dient nu, als Orakel voor Christ Michael, de Zoon van de Schepper van Nebadon, en onze Planetaire Prins, Sananda Immanuel Esu Kumara, en zal dat doen in groter mate na de aankondiging activiteiten.

Hij is ook met een project begonnen met Abraham Lincoln.

 

Jess kwam op de scène in de vroege zomer van 2005, met een stuk met Christ Michael, en ik was hiermee zeer vereerd, zoals hij zo veel steun en geloofwaardigheid aan het project toevoegde.

Hij had wat van zijn vroeger privé werk toegezonden, en ik hield van wat hij deed, en gaf hem aanmoediging om door te gaan.

Hij werd officieel gekozen in dit gezamenlijk team, vorige winter, na een tijd aangemoedigd te zijn om zijn goedkeuring te overdenken voor deze ontzagwekkende verantwoordelijkheid.

Jess maakt zijn thuis in Arkansas, de V.S..

Ik plaats hier, wat Jess over zijn positie wenste te posten.

Wij zijn zo zeer gezegend om U in het Tweede Komst Team te hebben, Jess!!!!

Welkom aan boord.

Groeten, Candace

- - - - - - - - - - - - - - -

 

Jess:

Ik ben vermeld op de Abundant Hope personeelslijst als het "Orakel" voor Christ Michael en Esu, en ik vind dat ik moet verklaren wat deze rol met zich meebrengt.

Deze positie is gekomen om een dieper doel te hebben dan mijn misschien meer erkende rol van het posten van dagboekberichten van diverse gidsen en commentators.

Dit is een doel dat Christ Michael Aton aan mij verklaarde in mei 2007, als HIJ sprak van het geplande werk als de opdracht van Abundant Hoop.

 

"MIJN plan is wat hier geschetst is door Candace en haar geschriften over deze jaren, en ook door wat U MIJ hebt horen zeggen aan U.

U hebt een lopende commentaar voorzien op ideeën en zaken die zijn opgedoken, en IK ben dankbaar aan U voor uw duidelijke verklaringen en zorgvuldige beoordelingen.

Dit is een voorbeeld van het type van analyse en onderscheidingsvermogen dat noodzakelijk zal zijn in de komende dagen.

Dit is niet om te zeggen dat anderen niet onderscheiden en betrokken zijn.

Enkel om te zeggen dat U voor een uitstekend voorbeeld hebt gezorgd voor hen om op te volgen.”

 

 "Ik wil zeggen dat U een Orakel bent voor MIJ en voor Esu Sananda, en wij waarderen uw capaciteit om duidelijk en eerlijk te horen.

Om deze reden zijn WIJ beginnen rekenen op U, voor uw evenwichtige verklaringen en persoonlijke berichten die anderen resonerend vinden.

U hebt er altijd naar gezocht om zuiver te zijn in uw gedachten en U hebt er ook naar gezocht om onbevooroordeeld en open te zijn, tot om het even wat U gehoord hebt dat WIJ zeggen aan U.

Dit zal moeilijk zijn voor U om te posten, IK begrijp het, maar het is tijd... om zichtbaar te worden als onze stem.

Dit zal meer vertakkingen hebben later als wij de perioden van veranderingen ingaan die komen, en uw rol zal duidelijk geïdentificeerd en waargenomen worden.”

 

"Anderen zullen zeggen dat wij niet door U spreken.

Dat U spreekt vanuit uw eigen ego en uw eigen verbeelding.

Neen.

Dit is een duidelijke transmissie lijn van MIJ, de Christ Michael van Nebadon, en mijn verklaringen en besluiten bepalen wanneer het tijd is om te zeggen ‘genoeg’.

Ik heb gewacht tot de allerlaatste minuut om te zeggen: "BEGIN" - en IK ben nog altijd bezig met MIJN finaal besluit te vormen, maar de impuls is begonnen en de gebeurtenissen zijn nu niet meer te stoppen.

De zichtbare gevolgen van mijn besluiten zullen binnenkort gezien worden.

Dit zal de vorm aannemen van een transformatie van uw wereld en een verwijdering van de meest ongehoorde weerstand tegen MIJN wil en MIJN Universele wet.

Dit is niet langer meer een debat of een wedstrijd.

Dit is een verandering die onder weg is.” (23-5-07)

 

Jess:

Zoals ik te weten kwam, heeft deze rol van Orakel onnoemelijke vertakkingen.

Esu heeft mij gevraagd om letterlijk zijn "stem" te zijn voor een tijd.

 

"Dit zal hoofdzakelijk plaats vinden tussen de Tweede Komst gebeurtenissen en de tijd dat IK klaar ben om MIJ opnieuw te vestigen in Denver...

IK verbeeld MIJ dat U rijst met MIJ/ONS als WIJ naar diverse plaatsen gaan, waar IK zal moeten verschijnen en spreken.

Ik ben van plan om U als spreekbuis te gebruiken voor mijn gedachten in openbare verschijningen en ook in privé situaties waar wij diverse kwesties moeten bespreken.

Anderen kunnen MIJ horen, maar alleen diegenen met een voldoende afgestemde capaciteit op dit punt.”

Jess:

Ik vroeg natuurlijk waarom Esu mij koos voor deze rol, en HIJ zei:

"Dit is een ernstige verplichting en één die uw leven zal veranderen voor altijd.

Dit is geen nutteloze verplichting, maar een die een hoogtepunt is van alles waarvoor U tot nu toe voorbereidingen heeft getroffen.

Uw afgelopen levens/onze afgelopen levens hebben als het ware het decor opgezet, maar dit is de werkelijkheid waartoe het heeft geleid.

Het heeft een aanduiding gehad in al het werk dat U gedaan hebt en alles wat IK met U heb besproken.

Wij hebben U voor dit klaargemaakt, en nu is de tijd gekomen om te beginnen het in beweging te zetten.

IK heb uw energiebronnen nodig om die van MIJ te versterken, voor de duur van de overgangsperiode.

Dit wil niet zeggen dat IK energie te kort heb, dit wil zeggen dat IK het voertuig nodig heb dat U kunt verstrekken, om MIJZELF aan te passen aan de fysieke werkelijkheid.

IK zal mijn gedachten met U samenvoegen, en U zult MIJ een rijkdom aan ervaring verstrekken.

Dit zal nogal een symbiose zijn."

 

Jess:

Dan, ongeveer een maand geleden werd ik benaderd door Helen Engel en informeerde mij dat Abraham Lincoln vroeg om met een groep te werken die een website voorbereidt toegewijd aan het brengen van nieuwe commentaren van hem. Lincoln vroeg mij om ook zijn stem te zijn.

 

"IK wens om U te gebruiken deze keer zoals een geschreven stem voor MIJ," hij zei. "IK begrijp uw instemming met Esu, en IK verzeker U dat deze verplichting met MIJ, U op geen enkele manier uw mogelijkheid om te reizen zoals noodzakelijk, zal compromitteren.

Wij zijn klaar om te beginnen de website gestalte te geven, en wij hebben uw telepathische capaciteit nodig om MIJ nu te horen, om aanvankelijke commentaren te maken.

Dit begin hier zal uw plannen met Candace en Esu niet beïnvloeden.

Het zal hen slechts verrijken. “

 

Ik vroeg Esu als dit een probleem zou zijn in termen van tijdverplichtingen, en hij antwoordde:

"IK zie helemaal geen probleem in uw werken in een dubbele capaciteit met Abraham en met MIJ, en gelijk wie anders die U nodig hebben om verbinding te maken.

De spirituele samensmelting die wij... zal U ook toestaan om concreter te verbinden met anderen die wensen om tot U te spreken."

 

Er staat mij nogal wat te wachten.

Ik weet niet dat ik deze rol zocht, maar hier is het en ik ben geëerd door de vraag om dit te doen.

 

Jess


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved