From AbundantHope.net

Translations of Cleric Letter
Cleric Letter in Dutch
By translated by Christ Lippens.
Sep 18, 2007 - 3:41:00 PM

 

Cleric Letter
By Candace
Jan 21, 2007, 19:59

 

 

Brief aan Geestelijken

 Van Candace Frieze

 

         

Januari 21..2007, 19:59

 

Beste Pastoor, Rabbijn, Imam, of andere geestelijke persoon die deze brief ontvangt.

 

Mijn naam is Candace Frieze.

Ik ben een lid van de commissie planning voor de Tweede Komst, een prachtige gebeurtenis die binnenkort op deze wereld die wij allen delen,  zal gebeuren.

De Tweede Komst is voor iedereen op Aarde, alle mensen, elk geloof, elke cultuur, en zelfs voor de planeet zelf.

Deze gebeurtenis is reeds lange tijd in voorbereiding, en vele onderwijsactiviteiten in vooruitgang zijn vele jaren in uitvoering geweest, zoals u hebt opgemerkt met de reusachtige toename van geestelijk materiaal dat wordt gepubliceerd.

De Tweede Komst is eigenlijk in drie gedeelten.

Het eerste gedeelte is de aankondiging op televisie in de V.S. en elders.

Een programma genoemd NESARA zal tijdens deze presentatie worden besproken, een concept dat rond de wereld zal uitspreiden.

De terugkeer van Christus en vele Meesters die deelnemen zullen worden aangekondigd.

(Het kan dat U deze brief na deze gebeurtenis ontvangen hebt!)

Het tweede gedeelte is de toegenomen verschijningen van sterschepen van vele planeten in ons Heelal, die reeds vele jaren rond de Aarde zijn.

U kunt hen elke nacht zien wanneer het heldere hemel is. Velen hebben stroboscooplichten en flitsen met een verscheidenheid van kleuren en patronen.

Er zal een gepland overvliegen zijn van deze schepen en met diverse luchtvertoningen.

Onze bezoekers behoren tot de Galactische Federatie van Licht.

Zij zijn geavanceerder in zowel hun technologie als in hun spiritualiteit.

Onze planeet is erg ziek, de verontreiniging in de lucht en het water, vreselijk.

Onze volkeren hongeren op elke manier, van gebrek aan voedsel en huisvesting, gebrek aan onderwijs en tijd voor geestelijke opvolgingen.

Zij zijn gekomen om ons in onze tijd van behoefte bij te staan.

Het doel van dit stadium is u voor te bereiden op het derde gedeelte, het groot “Tweede Komst Gebeuren”, een spectaculaire gebeurtenis, met inbegrip van een reusachtige show van onze vele bezoekers. Velen zullen landen onder ons.

Vrees dit niet, want alle zijn in dienst van God, en zij moeten de zaken van onze Vader zijn. Velen zijn engelen. Onze planeet ontving een bezoek rond 2000 jaar geleden, van een buitengewoon individu. Zijn naam is Christus Michael, en hij is de Schepper Zoon van God, bij het bestuur van ons Heelal.

Hij is "De Christus." En hij is teruggekeerd, aangezien hij het beloofde, en zal persoonlijk de planeet betreden wanneer het aangewezen is dit te doen, na de Tweede Komst Gebeurtenis.

Hij kwam samen met een andere op dat ogenblik genoemd Immanuel, een zeer gevorderde leraar, die ook Koning David was lang geleden.

Allebei werden Jesus genoemd, aangezien zij samen in hetzelfde lichaam kwamen.

Ik weet dit vreemd klinkt, maar het was een prachtige methode voor Christus van ons Heelal om een persoonlijk bezoek aan onze planeet af te leggen.

Hij kwam op onze planeet met haar problemen om haar te begrijpen door erop te leven als mens. Dit is waarom hun gezamenlijke onderwijsopdracht aan onze planeet duidelijk uitkwam boven vele anderen van die oude dagen.

Immanuel verdiende een grote eer voor zijn werk met Christ Michael, en verwierf een nieuwe titel van verwezenlijking, "Sananda."

Hij wordt nu ook genoemd Sananda Immanuel, en ook Hij, komt terug voor deze komende tijden.

Hij keert afzonderlijk terug van Christ Michael deze keer, maar werkt met Hem, voor nog een gezamenlijke opdracht.

Hij is representatief voor ons Heelal aan deze Aarde, een positie genoemd "Planetair Prins."

Veel andere meester leraren die voordien op Aarde zijn gekomen keren ook terug.

Bijna elke godsdienst vertelt over een terugkerende leraar.

Mohammed voor Islam.

Boedha keert niet terug, maar de Boeddhisten verwachten Maitreya, de komende Boedha.

De Joodse volkeren verwachten Sananda Immanuel, aangezien Hij David was.

Er zijn vele anderen die in de nabije toekomst terugkeren.

Boedha is verantwoordelijk voor de vele scholen aan Onze Andere Kant, onze persoonlijke Hemel, en hij blijft in dat koninkrijk onderwijzen.

U kunt deze scholen tijdens slaap bij nacht vaak bezoeken.

Nu, is een beetje meer scholing noodzakelijk op dit moment.

Er is meer dan één universum. Elk universum heeft een Schepper Zoon van God bij zijn roer. Ons universum wordt genoemd "Nebadon." Christ Michael hierboven vermeldt, is onze Schepper Zoon van God. De schepping gaat door, nooit eindigend en meer zonnen en planeten komen tot stand.

Deze worden georganiseerd in regeringsgroepen genoemd universums.

De planeten met leven zijn bijna niet te tellen.

Momenteel heeft Nebadon alleen al, meer dan 3,8 miljoen levens dragende planeten.

De schepping is echt reusachtig.

 

De Drievuldigheid is mis begrepen.

De Vader is de Vader van alle Verwezenlijking.

De Zoon is eigenlijk de bron van de geest van het leven, en de Geest is eigenlijk de bron van mening. De Vader heeft geen speciale volkeren.

Onze planeet werd eens bezet door sommige Galactische mensen, die hun bevoegdheden verkeerd gebruikten en veel van de wereld godsdiensten negatief hebben beïnvloed.

Het doel was iedereen afzonderlijk te houden en vechtend voor suprematie.

De geestelijke groei behoort tot het individu, dat zijn eigen wensen en het leren creëert, of dat is de manier dat het verondersteld is te zijn.

Wij leven in een virtuele gevangenis op deze Aarde, die voor een deel gecreeerd is door onze individuele Goddelijke macht aan anderen over te geven.

Dit onderwijs, zodra goed begrepen, zal een reusachtige geestelijke groei bevorderen op deze planeet.

 

Er is een tragisch misverstand van de Tweede Komst wat betreft de Vervoering.

Eerder dan mensen die ergens naar de Hemel gaan, komt de Hemel naar onze Aarde.

De hemel is meer een kader van mening en een manier van leven, dan een plaats.

De vele herenhuizen die vermeld worden in de Bijbel en de gedachte om in de Hemel te zijn zijn speciale gebieden voor de administratieve bureaus van ons universum, en voor scholen en woongebruik.

 

Ik heb een Tweede Komst  organisatie gevormd met de naam AbundantHope, en ik word geassocieerd met Sananda Immanuel en Christus Michael. Zij zijn adviseurs en persoonlijke vrienden. Ik heb een reeks berichten geschreven met Sananda, Christus Michael, Mohammed, Boedha en andere meester leraren. Er is een totaal tot op heden van meer dan 65.

U kunt hen vinden op mijn website http://www.abundanthope.net  Zij zijn ook te vinden op veel andere websites en in geassorteerde talen. Zoek Candace Frieze op Google om deze te vinden.

Internet is een gift van onze sterbezoekers!

 

Mijn organisatie heeft een reusachtige opdracht. Onze planeet heeft velen die volkeren kwetsen, en eerlijk gezegd, hebben wij vele messiassen nodig om met het genezen van de planeet te helpen. Wij willen godsdienstige organisaties en alle andere groepen en individuen aanmoedigen om Messiaanse projecten tot stand te brengen. Deze projecten zullen samenwerking in het idee van "Twee of meer in Mijn Naam" in samenwerking met AbundantHope. Als deel van het Tweede Komst proces, zullen enorme fondsen worden vrijgemaakt op de wereld om het opdrachtwerk te financieren. Wij hebben alle soorten van Messiaans project nodig, in de kunsten, de technologie, het onderwijs, de zaken, de geneeskunde, de wetenschap, de politiek, en spiritualiteit,  nodig om de planeet te dienen. Wij nodigen uit voor grote en kleine projecten.

 

Om meer te leren over het idee van NESARA dat begon in de V.S. en zijn weg zal vinden rond de wereld, bezoek http://www.white-knights911.com en http://www.nesara.us .

 

Het is niet mogelijk om elke organisatie te contacteren. Ik zou het waarderen als U deze brief  bezorgd aan uw collega’s en vrienden en het plaatsen ervan op het Internet.

Spreid het woord uit zodat allen kunnen voorbereidingen treffen voor het komende seizoen van vreugde, liefde, hoop, en de nieuwe lessen komend op onze planeet.

Voor contactinformatie gelieve mijn website te bezoeken, http://www.abundanthope.net , en te klikken op "Contact us." Ik heb momenteel verscheidene regionale directeuren geselecteerd, en u zou de directeuren van uw gebieden moeten contacteren, waar beschikbaar. U kunt me op mijn zakenadres ook schrijven dat op de website wordt gepost. Ik dank mijn 400 vrienden die mij helpen in het posten, en ik dank iedereen die deze brief ontvangen voor uw inspanningen om het goede nieuws te blijven verspreiden!

 

Wees allen gezegend, Candace Frieze.


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved