categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Swedish Translations Last Updated: Jan 14, 2020 - 12:07:47 PM


Seraphin Meddelande 225: DIN SUVERÄNITET GICK FÖRLORAD TILL ISCENSATT ERSÄTTNING
By Seraphin through Rosie
Apr 26, 2015 - 2:47:56 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

Seraphin Meddelande 225: DIN SUVERÄNITET GICK FÖRLORAD TILL ISCENSATT ERSÄTTNING

Genom Rosie, 7 apr 2015
Translated by Marayah

Ersättningsstrukturen som ni har uppfört på jorden är alltomfattande och sker på alla nivåer. Ni leds till att tro att ni har rätt att motta kompensation för allt negativt som drabbar er, och alla sinnesstämningar som uppfattas som BRISTTILLSTÅND (depression, ilska, känslomässigt kaos) - förses mirakulöst med kompensation (mat, droger, "underhållning", sex) för att fylla tomrummet. Detta genomsyrar alla områden av era liv och det är dags att vakna upp till det faktum att det är så.

Detta är scenen som jag har förmedlat till denna skribents sinne:

Föreställ dig en scen som har byggts upp tillfälligt på ett nöjesfält. Det är en liten plattform med gardiner som kan öppna och stänga, men det är en mycket stark central brännpunkt. Vid långa bord framför scenen sitter folket, representanter för den globala befolkningen på er planet, och bakom scenen, äger ett möte rum där ett antal män sitter vid ett långbord. Det finns inget samband mellan de två förutom en budbärare som springer och smygtittar igenom de stängda gardinerna för att granska publiken i hemlighet, och som sedan rapporterar vad han har sett till männen i kostym, som sitter vid bordet bakom scenen.

Budbärarens arbete är att relatera och förmedla publikens sinnestillstånd.

Om budbäraren säger de ser HUNGRIGA UT, ser männen på varandra och beställer torrt bröd som serveras. Senare, när hungern har återuppstått, kommer de att beställa en överdådig bankett som serveras. Och ännu senare sättas torrt bröd igen på borden. På samma sätt, om budbäraren säger de ser TÖRSTIGA UT, kommer vatten att varvas med vin. Således utvecklas och manipuleras behov och längtan hos publiken.

Om budbäraren säger de ser UTTRÅKADE ut, kommer männen backstage att beställa aktörer som intar scenen för att buda på "underhållning", för att få befolkningen att skratta och gråta, för att driva dem genom känslomässiga toppar och dalar, för att få dem att tro att de LEVER UT en verklig upplevelse, när det är egentligen bara är virtuellt.

Om budbäraren säger de ser OROLIGA UT, kommer männen att beordra scenen befolkad med passionerade miljöaktivister, politiker och andra som är så uppenbart kapabla och lysande och som så helt klart BRYR SIG.

Om budbäraren säger de ser UPPRORISKA UT, kommer männen att skicka en kabaréartist på scenen för att få folk att skratta och övertyga dem om, att kritiskt fritänkande är tillåtet i ett offentligt rum.

Om budbäraren säger de ser VÅLDSAMMA UT, kommer männen i hemlighet att iscensätta våldsscener runt nöjesfältet, som om detta är en verklig event, och sedan meddela nödvändigheten av att uppföra ett starkt stängsel runt scenen och publiken för att skydda dem. Från och med nu, säger de, är extra polisarbete och kontroller nödvändiga om showen ska fortsätta. Och vid det här laget är de flesta människor faktiskt beroende av "showen" på ett sätt som inte kan brytas lätt. Publiken sväljer varje godbit som erbjuds, helt omedvetna om att de inte ges av kärlek, utan som en del av en invecklad metod för kontroll.

Om budbäraren säger de ser ut SOM DE BEHÖVER EN NY MENINGSFYLLD RIKTNING I LIVET, sätter männen ihop en plan för att förstöra allt som är heligt och upplyftande och ersätta det med sin egen version av lycka i form av fri narkotika, strip-tease, konstnärer och gurus som kan dominera scenen och dra exklusiv uppmärksamhet. Det finns något berett för alla, oavsett böjning. Även om människor vänder sig bort från stora scenen, eftersom den inte längre fascinerar dem, finns det intressanta sidshower som ivrigt väntar på att konkurrera om deras uppmärksamhet.

Det är först när människor stiger upp från sina stolar - en sällsynt företeelse i sig - och går bakom showen, som de inser att det här är trots allt bara en show. Och bara om de går vidare, och undviker det noggranna polisögat, vill de förstå att stängslet som uppfördes för att skydda dem är kantad med tungt beväpnade säkerhetsvakter, som hindrar dem i att lämna. Backstage är strikt tabu. Det är praktiskt taget omöjligt för någon som vandrar glatt omkring utan syfte att upptäcka gruppen av män, som sitter bakom scenen och ger anvisningar.

Det finns en hel värld bortom den du har rätt att ströva i - känd endast av de som styr eller tjänar den.

Du kan fråga VARFÖR fungerar det? VARFÖR BEHÖVER DESSA MÄNNISKOR SÅDAN ERSÄTTNING? Det är för att de lät sig övertygas om att de inte är tillräckliga. Det beror på att förbindelsen till deras gudomliga jag brutits, avsiktligt avskurits vid hjälp av alla sorters tanke-kontroll som presenteras för dem på scenen i form av underhållning, distraktion och tvång. Många märker inget. Många har inga minnen, inte ens flyktiga, av den djupa belåtenheten från vetskapen att de är ett med skapelsen. De kan inte minnas den ljuva tillfredsställelsen i att följa en väg, som i huvudsak är upplyftande för en själv och andra.

Så många gånger har vi försökt att införa begreppet att du är helig och UPPFYLLD AV DET GUDOMLIGA. För en del kan dessa ord låta extraordinära och obekanta, även högtravande eller absurda, men vi ber er att sitta stilla och låta dem genljuda inom er, där all sanning finns. Du kommer att inse att dessa ord är tänkta för dig och att de är avsedda för alla. Detta är själva "Riket inom dig", som proklamerades av en av dina största profeter, den du kallar Jesus, och vistelse i denna (och endast denna) speciella viloplats ger er kraft och inspiration att leva era liv i harmonisk samvaro. Det är en perfekt plats bortom din vildaste fantasi, och till vilken du alltid kan återvända. Det är det ställe där solen alltid smeker din panna och där freden alltid kan nås. Det är en plats där du är älskad villkorslöst. Återvänd dit ofta och berätta för andra om din upplevelse, så att de också kan eftersträva och njuta av denna erfarenhet. Lev ut detta, vägleds av det och den intuitiva kunskapen som det överför till dig i stunder av djup stillhet och gemenskap, och var ett exempel för alla dem som hålls kvar i missmod.

Och så, på detta sättet, kommer ni själva att skapa förändringens vindar.

 

Link to Seraphin website (Older messages):
http://www.rosie-jackson.de/Seraphin/Welcome.html

Link to TALK IT UP FORUM (More recent messages):

http://www.abundanthope.net/talkitup/showthread.php?409-P-Newer-Seraphin-Messages-with-Rosie

 

http://abundanthope.net/pages/Swedish-Translations/Seraphin-Meddelande-225-DIN-SUVER-NITET-GICK-F-RLORAD-TILL-ISCENSATT-ERS-TTNING.shtml

This piece is under copyright protection of http://www.abundanthope.net It may be placed anywhere on the web as long as it is not changed in anyway and a link placed back to this site.  It is preferred you place the entire piece, and if not possible to do so, you must note that the rest of it can be found at the link.  Thankyou, Candace.
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2020 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Swedish Translations
Latest Headlines
Seraphin Meddelande 225: DIN SUVERÄNITET GICK FÖRLORAD TILL ISCENSATT ERSÄTTNING
ISON target för läsare
Några kommentarer från Mother Mary
"Att välja fred"