categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Jess Last Updated: Jan 14, 2020 - 12:07:47 PM


Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
By Jess Anthony, vertaling Lilian A.
Dec 25, 2011 - 8:07:30 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

Van AbundantHope.net

Esu Comments on Stasis
By Jess Anthony
Dec 26, 2011 - 8:02:35 AM

Esu's opmerkingen over Stasis

Jess Anthony, vertaling Lilian A.

24-11-2011

Esu, opmerkingen ?

Jess, laten we praten. Nu is de tijd. Wij zijn begonnen met de voorbereidingen om de stasis te starten, maar het is nog niet klaar om te activeren. Dat moment is niet precies bepaald, maar alles is in positie en kan in actie komen wanneer vereist. Er is een rest modus voor de actie in ernst begint.

Wij kunnen spreken over de logistiek, omdat ik weet dat je nieuwsgierig bent. Misschien zijn anderen dat ook. De schepen verplaatsen zich om een boog van 180 graden te overspannen. Hierdoor kunnen de schepen zich parallel verplaatsen en op hun manier in een volledige cirkel rond de Aarde werken. De breedte van de lichtbundel die zij zullen gebruiken is ongeveer een lengtegraad. Deze focus is geen probleem, omdat zij snel hun posities kunnen veranderen. Het duurt slechts een paar minuten om een stasis conditie op een plek te activeren. Zoals werd gezegd in andere situaties, de frequentie van de energiebundel veroorzaakt de trilling die de cel activeert om te transformeren in een frequentie die overeenkomt met degene die wordt gestraald. Deze nieuwe frequentie is niet in overeenkomst met het bereik van de frequenties die zorgen voor de structuur met uw huidige fysieke bestaan. Eenmaal deze frequentie gewijzigd, gaat uw individuele energiefrequentie naar een plaats die geen interactie meer heeft met waar het vandaan kwam.

Dit verbreken met de huidige frequentie van bestaan leidt tot de illusie dat u wordt gepauzeerd. Zodra u in pauze bent, om zo te zeggen, kunnen wij uw energie manoeuvreren met ons gamma van energiefrequenties. Wij kunnen u gemakkelijk en snel verplaatsen, als dat moet. Energie is snel verplaatsbaar, zoals u weet. Wij kunnen u zonder problemen demonteren en in elkaar zetten.

Het idee dat u zal worden opgestraald naar het schip is meer een energie-uitwisseling dan fysiek tillen, zoals u het zich waarschijnlijk voorstelt. Vergeet niet dat uw fysieke lichaam gewoon een energie is op een specifiek bereik van frequenties. U het de overtuiging dat het solide is, maar het is eigenlijk gewoon energie verplaatsen. Energie draagt informatie archieven en deze worden gebruikt om uw individuele definitie van identiteit te maken. U heeft een sjabloon dat u bouwt om verschillende interacties te ervaren met andere energiepatronen. Dit maakt  alsof u fysiek met een andere persoon in contact bent.

Wij kunnen de frequenties van uw energiepakketten controleren, dus uw waarneming van uzelf is het resultaat van wat u overeenkwam van binnen om mee te werken. U heeft ook inspraak in de lopende vorm van uw belichaming, en de ervaringen die u doorgaat beïnvloedt het lichaam waarvan u voorstelt u bewoont dat. Uw omgeving wordt bepaald door u en uw waarnemingen van wat u denkt dat u moet ervaren. Uw realiteit is wat u bepaalt dat het moet zijn, gebaseerd op een onbeperkt aantal paden die u kan nemen. In grotere zin is realiteit al die opties. Zodra u een keuze maakt, blijven de andere opties, hoewel u niet dat pad heeft gevolgd. In uw individuele situatie, blijven geen andere opties bestaan zodra u een keuze heeft gemaakt. Het gamma van opties blijft echter bestaan voor uw volgende keuze.

Het tijdschema is moeilijk te beschrijven. Zodra een segment van de aarde in stasis gaat, stopt de tijd op dat punt. Middernacht bijvoorbeeld, is altijd middernacht omdat er geen later tijdstip is om mee te meten. Op die manier kan stasis worden opgelegd die bijna momentaan lijkt. De uitleg lijkt niet logisch, realiseer ik me, maar onthoud dat "tijd "een kunstmatige meting is die u hebt gemaakt om uw lineair bestaan te meten.

Esu, laten wij terugkeren naar de timing. Hoe lang duurt het in termen van onze tijdmetingen ? Wij kregen te horen het zou 24 uur duren, te beginnen in het Verre Oosten. Is dit nog steeds geldig ?

Het tijdsbestek  is nu anders. Wij hebben meer precies gerichte bundels die sneller kunnen verplaatsen dan wij u eerder vertelden. Wij verwachten de overgang te doorlopen in een kwestie van uw minuten. Dit lijkt niet mogelijk  stelt u. Wij kunnen uw tijd stoppen zelfs voordat uw waarneming het registreert. De overgang van tijd is flexibel en afhaneklijk van de energie betrokken met de frequentie.

Ik heb niet veel meer te zeggen. Deze overgang zal zeer snel zijn wanneer het gebeurt. U zult het niet weten totdat u wakker wordt. Dat beloven wij u. Er is geen manier om voor te bereiden dan het te accepteren en te rusten.

Wanneer u wakker wordt, zult u merken dat vele dingen zijn veranderd. U zult ook zijn veranderd en vele van uw wereldwijde problemen zullen zijn verlicht. Er is geen manier waarop de mens alleen sommige van de kritieke problemen die op de aarde afkomen aankan. Wij willen niet dat deze het punt bereiken dat het gebeurt. Het zou zeer moeilijk zijn de crisis op te lossen die dan zouden ontstaan.

Deze stasis is een interventie van soorten die Gaia toestaan voor te bereiden op de gedaante die nodig is. Als onderdeel hiervan, zullen veel van de giftige situaties door ons worden verwijderd. Dit zal leiden tot fysieke veranderingen en vernietiging van veel wat de mens heeft gebouwd. Dit is onvermijdelijk omdat vele van de vormen niet kunnen worden aangepast aan de hogere energie frequentie. Stabiele structuren in de derde dimensie zijn niet zo betrouwbaar in de vierde of hoger. Wij moeten alles correct instellen op uw ware ascentie.

Ik zeg "wij "maar de mens is ook een deel van deze herstructurering. Net zoals de oorspronkelijke schepping die werd gecoördineerd door degenen met begrip van menselijk DNA en de fysieke structuren die nodig zouden zijn om dit bereik van energie te activeren, dus kan dit opnieuw configureren  worden gestart door Galactische Broeders met de intentie om de mens te laten doorgaan met dat was is begonnen. Er hoeft geen gevoel van neerbuigendheid te zijn in het erkennen van die kennis en deskundigheid die is gespecialiseerd in verschillende gebieden. Deskundigen coördineren en leiden anderen in zekere wegen te volgen. Opleiding en ervaring zijn constant, en nieuwe informatie wordt altijd ontdekt.

Ik zou dienovereenkomstig andere posten en berichten en plannen lezen. Adequate informatie werd verstrekt en Christ Michael Aton's bedoelingen zijn duidelijk. Een galactisch tijdschema werkt en het proces voor stasis kan elk moment beginnen. Er is niet veel meer dat ik u nu kan zeggen. U zult wetten wanneer de tijd wordt aangeroepen.

Esu.

http://abundanthope.net/pages/Jess_Anthony_29/ESU-comments-on-Stasus.shtml

 

Dit stuk is onder bescherming van het auteursrecht van http://www.abundanthope.net   Het kan overal worden geplaatst op het web, zolang het niet op enige manier gewijzigd is en een link terug naar deze site is geplaatst. Voorkeur is u plaatst het hele stuk, en als dat niet mogelijk om dit te doen, moet u opmerken dat de rest van het stuk kan worden gevonden op de link. Dank u, Candace

Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door

© 2005-2011 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2020 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Jess
Latest Headlines
Nederlands: ESU VERKLAART WAT ER KOMT
Nederlands: ESU SPREEKT OVER VELE ONDERWERPEN
Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
Nederlands: ESU GEEFT DE WAARSCHUWING VOORBEREID TE ZIJN
Nederlands: Christ Michael Aton reageert op Realiteit en Creatie
Nederlands: Esu heeft een agenda.
Nederlands: ATON ZEGT WEES GEREED
Nederlands: Monjoronson spreekt over zijn Post Stasis Missie.
Nederlands: Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen.
Nederlands: Esu spreekt voor Christ Michael Aton
Nederlands: Christ Michael zegt, Gordijn Open!
Nederlands: KORTE UPDATE VAN CHRIST MICHAEL.
Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
Nederlands: Siraya bespreekt de onvermijdelijke Aard veranderingen.
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
Nederlands: Christ Michael Aton zegt dat Het gestart is.
Nederlands: Papa bron spreekt over sluiting en verandering.
Nederlands: Esu spreekt over Leven in Waarheid.
Nederlands: Esu's Paas Update