categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Jess Last Updated: Jan 14, 2020 - 12:07:47 PM


Nederlands: Esu's Paas Update
By Esu door Jess Anthony, vertaling Lilian A.
Apr 24, 2011 - 10:10:20 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

From AbundantHope.net

Jess Anthony
Esu's Easter Update
By Jess Anthony
Apr 24, 2011 - 7:24:45 AM

 

                       

Esu's Paas Update

Esu door Jess Anthony, vertaling Lilian A.

 

 

24 april 2011

 

Esu, het lijkt tijd voor een update. Het is al een tijdje geleden dat we rechtstrreeks gesproken hebben en ik ben benieuwd naar de wijzigingen die de krachten op touw zetten. Dit lijkt mij een geweldig idee, als de stress kan worden verlicht zonder de grote ontreddering die wij vrezen. Ik vraag op uw opmerkingen en uw advies. Vertel ons wat op dit moment gunstig zal zijn.

 

Jess, het is hoog tijd dat wij opnieuw spreken. Ik was druk bezig, u was druk bezig. Heel veel is gebeurd, en vele goede en positieve dingen vinden plaats. Wij gaan voorwaarts met zoveel zorg als mogelijk is en onze inspanningen werpen vruchten af. Ik weet u voelt alsof niets gebeurt en dat vooruitgang in een impasse is, maar wij hebben belangrijke wijzigingen gemaakt achter de openbare scene.

 

Ik wil eerst praten over de vertragingen waarover de mensen gefrusteerd zijn. Zoals u weet tijdschema's en datums zijn "werk in uitvoering" en zelfs het meest definitief lijkend schema is echt alleen een potentieel. De formulering die wij toestaan om te beschrijven dient verschillende doeleinden. Eerst willen wij het gevoel scheppen dat de aanstaande gebeurtenis is gecategoriseerd in de terminologie de de mens op aarde verwacht te zien.

 

De mens neemt geen actie om het even wat tenzij hij voelt dat de datum is ingesteld en de klok tikt. Dit is zijn conditionering en is veroorzaakt door zijn begrip van hoe om te gaan met een tijd die hij als een lineaire opeenvolging begrijpt. Men heeft een meetbare periode van tijd nodig om zijn denken van voorbereiding te activeren.

 

Als wij deze verklaringen toestaan, hebben wij ook het gevoel dat de gebeurtenis eingelijk zou gebeuren, gebaseerd op de parameter die wij als waarschijnlijk zien. Dus hebben onze projecties meer waarschijnlijkheid dan een gissing zou hebben. Wij voorzien het eigenlijk te gaan gebeuren omdat de elementen die nodig zijn om het te laten plaatsvinden reeds aanwezig zijn. De enige reden dat het niet materialiseert is het feit dan niet al het potentieel klaar is. Dit komt omdat alles beweegt in een vloeiend continuum van voltooiing en de lagen van bereidheid niet altijd op gelijke lijn zijn als zou zouden moeten.

 

Een derde component is het feit dat wij altijd proberen de situatie te verbeteren, zels als alle nodige variabelen reeds op hun plaats zijn. Er is altijd de kans dat het een beter resultaat zou kunnen hebben. Er is altijd de kans dat meer mensen positief zullen worden beinvloed. Dit is waarom wij voortduren met de componenten "knutselen ". En u heeft geen idee ervan hoe wij kunnen een situatie kunnen manipuleren om een betere uitkomst te bereiken. Ons doel is altijd het beste mogelijke resultaat, dus voelen wij niet de noodzaak te worden gebonden aan een set parameters enkel omdat wij hebben gezegd dat zij meest waarschijnlijk zullen gebeuren. Als iets beter is, gaan wij altijd hiervoor. Ik begrijp dat er enige discussie is geweest over het breken van ons woord. Dit is meer van een menselijk kenmerk dan een situatie die van toepassing is op een hoger dimensionaal perspectief. Ik bedoel niet te zeggen dat wij overeenkomsten niet aangaan, maar het concept van keuzes beperken vanwege voorwaarden in vloeiende situaties is contraproductief aan de meest optimale oplossing.

 

Ik zal nu spreken over waarmee wij werken en hoe dat speelt in het geprojecteerde schema dat u gegeven is. Zoals u hebt gehoord, hebben wij geexperimenteerd om te zien hoe wij enkele van de geofysische stress kunnen verlichten die ongecontroleerd zou leiden tot meer catastrofale rampen zoals die gebeurde in Japan. De Noord-Amerikaanse westkust heeft aanzienlijk gereageerd op de naschokken in het Verre Oosten en de meest bedreigende plekken hebben hun activiteit verhoogd. Dit heeft het potentieel om een reeks van aardbevingen te worden erger dan alles wat de Verenigde Staten sinds heugenis heeft meegemaakt.

 

De Galactische bemanningen zijn sommige van de meer precaire onstsporingen aan het rechttrekken en verminderen de opbouwende druk door het actief bewegen van de landmassa's die de stress veroorzaken. Dit is als onverklaarbaar verschijnsel gemeld door de wetenschappers die verslag doen in de media. De hoop is dat hierdoor minder schade zal komen aan de Staten als en wanneer bevingen zouden gebeuren. Wij hopen sommige van de natuurlijke gebieden die blijven te besparen en sommige van de ergste rampen voor de bevolking af te wenden door het verminderen van de potentiele intensiteit van de aardbevingen. Ik zou graag meer van de echt mooie delen van uw West Coast beschermd zien, als wij dit kunnen uitwerken. Deze vermindering neemt een stuk van uw tijd, natuurlijk en de mogelijkheid van het gestart worden doet zich soms pas voor vlak voor het einde van een verwacht tijdsbestek. De nieuwe optie was niet eerder beschouwd als mogelijkheid.

 

 Dit betekent, natuurlijk, dat tijdschema's worden gewijzigd, als gevolg en de richting van de actie is een wijziging in het voordeel. Eerlijk gezegd, wat is verkeerd hiermee ? U moet u alleen bewust zijn dat zulke veranderingen voortdurend plaatsvinden. De " ergste gevallen-scenario's " worden hopelijk meer beheersbaar. Wij hebben het beeld geschilderd van een moeilijke uitkomst om uw denken voor te bereiden voor deze mogelijkheid. U moet wel veerkrachtig en open zijn voor levende gebeurtenissen. Dit organisme waarvan u een deel bent en dat u Aarde noemt is actief en veranderlijk. U hebt de neiging te vergeten dat het universum net zo gelaagd is als het denken van zijn Schepper. Het is een manifestatie van zijn begrippen en blijft zich ontwikkelen zoals zijn visie vordert.

 

Ik ben actief betrokken geweest bij de gebeurtenissen die plaatsvinden. Als de gematerialiseerde Planetaire Prins, heb ik toezicht op wat op aarde gebeurt. Dit betekent naar gebieden gaan waar rampen in behandeling zijn, als ook het coordineren van galactische interventies op plaatsen waar rampen hebben plaatsgevonden. Ik ben als een spirituele Algemeen Directeur en ik zie toe op mijn zeer goede teams werkend voor mij en Christ Michael Aton. Wij helpen met het verlichten van delen van de straling betreffende Japan. Wij verschuiven de landmassa's aan de Westkust om een deel van de opbouwende druk te verlichten. Wij masseren de Golf om iets van het opbouwende gif daar te verlichten.

 

Andere teams werken aan economische en financiële omstandigheden. Wij helpen om een meer solide monetaire basis te maken waarvan allen zullen profiteren, niet slechts enkele. Sommige groepen werken ook rechtstreeks met de politieke omstandigheden om het risico van verdere aanvallen te verminderen. Wij hebben de vlam omlaag gedraaid om te voorkomen dat de hot spots overkoken naar volwaardige conflicten. Dit is te zien door veranderingen van houding van sommige leiders en een verschuiving van de prioriteiten in het zicht van nieuwe omstandigheden.

 

Ik wil u nu verlaten met dit bericht op Paasochtend. Wij werken heel hard aan het maken van het soort wereld die u nodig hebt om uw groei als spirituele wezens voort te zetten. Dit betekent ook behandeling en heling, en hulp is komende van de Bron van Alles. Uw rol is open te staan voor de infusie van helende energie en focus uw inspanningen op sterker worden en voorbeelden te zijn voor anderen. Wonderbaarlijke creatieve kracht is de uwe. Neem het op en herschep uzelf. Opstanding is hier.

 

Esu

 

 

© 2005-2011 AbundantHope - alle rechten voorbehouden.

 
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2020 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Jess
Latest Headlines
Nederlands: ESU VERKLAART WAT ER KOMT
Nederlands: ESU SPREEKT OVER VELE ONDERWERPEN
Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
Nederlands: ESU GEEFT DE WAARSCHUWING VOORBEREID TE ZIJN
Nederlands: Christ Michael Aton reageert op Realiteit en Creatie
Nederlands: Esu heeft een agenda.
Nederlands: ATON ZEGT WEES GEREED
Nederlands: Monjoronson spreekt over zijn Post Stasis Missie.
Nederlands: Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen.
Nederlands: Esu spreekt voor Christ Michael Aton
Nederlands: Christ Michael zegt, Gordijn Open!
Nederlands: KORTE UPDATE VAN CHRIST MICHAEL.
Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
Nederlands: Siraya bespreekt de onvermijdelijke Aard veranderingen.
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
Nederlands: Christ Michael Aton zegt dat Het gestart is.
Nederlands: Papa bron spreekt over sluiting en verandering.
Nederlands: Esu spreekt over Leven in Waarheid.
Nederlands: Esu's Paas Update