categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Jess Last Updated: Jan 14, 2020 - 12:07:47 PM


Nederlands: Esu over onderscheidingsvermogen en medeschepping.
By Esu /Jess Anthony, vertaling Lilian A.
Dec 13, 2010 - 9:52:50 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

From AbundantHope.net

Jess Anthony
Esu on Discernment and Co-Creativity
By Jess Anthony
Dec 13, 2010 - 7:42:36 PM

 

Esu over onderscheidingsvermogen en medeschepping
via Jess Anthony, vertaling Lilian A.


Esu, ik wil graag een update die ik kan plaatsen. Spreek over wat u kunt over komende gebeurtenissen en wat wij moeten ervaren. Welke stappen moeten worden genomen om ons voor te bereiden; wat ligt buiten onze mogelijkheden op dit punt ?
 
Jess, laten we praten. Er gebeurt veel wat niet te zien is. Vele activiteiten lopen ten einde hoewel ze nog lopende lijken. Dit houdt in de acties met het leger en het bankwezen. U ziet lichtjespuntjes van wat er gaat gebeuren, maar u ziet hier alleen hints op dit punt. Wij kunnen deze mogelijkheden niet bevestigen totdat zij klaar zijn om te worden aangekondigd. Teveel diplomatie en tactische logistiek zijn betrokken om ons toe te staan voorbarig te zijn in onze projecties.
 
Dit houdt het tijdbestek in dat is voorgesteld. Het is onmogelijk te voorspellen precies wanneer. Ik vertel je dit iedere keer dat je het vraagt. Wij kunnen bepaalde variabelen bepalen en ontdekken dat noodzakelijke omzettingen nodig zijn, maar buiten dat kan geen individu behalve Christ Michael Aton zeggen dat alles klaar is. Het geplande tijdschema is nog steeds in beweging. Hoe meer bereikt is, des te minder obstakels overblijven die moeten worden gedaan. Deze voortdurende herziening betekent minder noodzakelijke directe interventie. Vooral in wat genoemd wordt de mini Stasis periode. Verwijdering van de duistere kliek is nu zelfs gaande en dit betekent minder problemen die later moeten worden aangepakt.
 
Omstandigheden maken deze acties nodig. Situaties voor verwijdering zijn plotseling klaar terwijl gebeurtenissen andere uitkomsten geven dan voorspelt. Iedere situatie is een afzonderlijke actie, onthoudt dit, en elke heeft zijn eigen set van variabelen nodig ter voltooiing. Net zoals de volgorde van tijd in beweging is, zo ook de noodzakelijke componenten in plaats vallende zonder aan een schema vast te houden. Dit betekent dat u en wij niet vooraf kunnen bepalen wanneer alles klaar is. Wij geven u een mogelijk overzicht van gebeurtenissen, maar zij moeten worden verwezenlijkt zoals zij verwezenlijkt worden. Niets is geïsoleerd en alles wordt beïnvloed door de acties van alles.
 
Nu, op dit moment dat u schrijft, lijkt het dat wij de voorbereidingen deze week afronden. Dit is meer betrokken en minder productief in sommige opzichten geworden dan wij verwacht hadden. Voorlopige overeenkomsten tussen deze coördinerende activiteiten werden in sommige gevallen niet gehonoreerd en dit heeft geleid tot een heroverweging van bepaalde benaderingen. Andere spelers zijn veranderd met nieuwe verbintenis en spirituele omleiding. U ziet sommige van hen in het openbaar en u zult bepaalde veranderingen en onverwachte besluiten kunnen onderscheiden. Diegenen die deze publieke figuren gadeslaan zijn verward door de richtingen die zij nemen. Deze omschakeling vindt nu plaats, beter dan later. Dit werd bepaald als een meer productieve reeks van omstandigheden op de lange termijn. Meer positieve resultaten zullen eerder worden bereikt, die de aard van de vorm, waarmee de mensen na stasis zullen worden geconfronteerd, zal verbeteren.
 
Ik geef helemaal de voorkeur aan de voortzetting van zo veel mogelijk zodra zij die terugkomen de veranderingen zien die plaats hebben gevonden. Hoe meer vertrouwd en geruststellend de voortgang van ascentie beter in stand zal worden gehouden. Veel zal echter moeten worden heroverwogen, en analyse en onderscheidingsvermogen zijn productiever indien zij, die de opties afwegen, een mentale catalogus hebben van successen of mislukkingen uit het verleden. Dat is waarom het belangrijk is om een bewustzijn van de geschiedenis te hebben die is gekoppeld aan een bewustzijn van hoe het veranderd moet worden. Feiten alleen zijn nutteloos zonder een reden om ze te weten. Het is nu tijd om te beginnen met plannen voor wijzigingen. Geschiedenis is een opeenvolging van oorzaken en gevolgen die de mens heeft gemaakt voor een verscheidenheid aan redenen. Op de eerste plaats wordt de vooruitgang gevormd ter illustratie van een politieke agenda. Publieke perceptie wordt beïnvloed door een favoriete verdraaiing op wat een onvermijdelijke opeenvolging van acties lijkt te zijn. Mensen, die de situatie niet onderzoeken, accepteren de interpretatie die anderen hen geven.
 
De opleiding, die velen tijdens de volledige Stasis periode zullen hebben, zal hen leren feiten en gebeurtenissen te onderzoeken. Deze aanpak wordt nu per lippendienst gegeven, maar de meerderheid van de mensen die zeggen dat zei dit geloven gebruiken dit niet voortdurend. Onderscheiding en analyse moeten leiden tot conclusies en ideeën. Geen van beide is uitvoerbaar zonder de ander bij het bouwen van een nieuw type van bestaan in overeenkomst met Christ Michael Aton's visie voor zijn geschonken planeet. Zielen komen naar de Aarde om te leren en nieuwe ideeën te scheppen. Dit is een uniek laboratorium voor experimenten en ontdekkingen en de meeste inwoners van nu hebben dit vergeten. Deze verschijning is het doel van alles wat er voor de Aarde is gepland.
 
De volgorde van gebeurtenissen die staan te gebeuren zijn vloeiend. Het enige absolute is de zekerheid dat het gebeurt. Christ Michael Aton zal zijn planeet veranderen en de manier waarop hij dit gaat doen is revolutionair en uniek. De methoden zijn veranderlijk van minuut tot minuut en dag tot dag en afhankelijk van wat er net gebeurd is. De aard van deze planeet is nog steeds verbonden met de keuze van vrije wil en de richting die men besluit te gaan beïnvloed hoe Christ Michael verder gaat. Dit blijft een co-creatief proces dat nu binnen de grotere context van een reeds besloten ascentie met toegestane interventie werkt. De Bron heeft besloten dat Christ Michael deze ascentie vorm kan geven als hem goeddunkt, maar s' mans keuzes veranderen voortdurend de parameters van datgene dat hij probeert te vormen. Zijn benadering van deze vloeibaarheid was het beïnvloeden van beiden, de parameters waar de mens uit kan kiezen en het bewustzijn die hij gebruik voor zijn keuzes. De mens begrijpt de redenen voor zijn keuzes steeds beter, terwijl omgekeerd, de keuzes zelf worden steeds meer duidelijk geopenbaard als onwerkbaar.
 
Deze voortgang met horten en stoten heeft de Aarde tot een punt gebracht waaruit Christ Michael Aton kan concluderen dat hij het doel dat hij voor zichzelf zette, heeft bereikt. Er wordt nog weinig overgelaten om uit te voeren. De mens moet beginnen met onderzoeken hoeveel zijn rol heeft bijgedragen in deze dubbele voorbereiding. Ieder individu is verantwoordelijk voor het beoordelen hoe effectief hij of zij zijn deel in deze voortgang heeft vastgesteld en hoe vastbesloten deze betrokkenheid tot aan dit punt is geweest. Er zijn geen punten voor slecht gedrag, alleen het uitzicht dat niet genoeg is gedaan om te voldoen aan een individueel potentieel. Deze houding zal kenmerkend zijn voor het denken van de mens na Stasis.
 
Ik zal niets meer zeggen over de volgorde of de tijdlijn dan dat de tijd om dit te starten nu is begonnen.
Christ Michael zegt wanneer.
 
 
ESU, Planetaire Prins.


 
Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door © 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2020 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Jess
Latest Headlines
Nederlands: ESU VERKLAART WAT ER KOMT
Nederlands: ESU SPREEKT OVER VELE ONDERWERPEN
Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
Nederlands: ESU GEEFT DE WAARSCHUWING VOORBEREID TE ZIJN
Nederlands: Christ Michael Aton reageert op Realiteit en Creatie
Nederlands: Esu heeft een agenda.
Nederlands: ATON ZEGT WEES GEREED
Nederlands: Monjoronson spreekt over zijn Post Stasis Missie.
Nederlands: Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen.
Nederlands: Esu spreekt voor Christ Michael Aton
Nederlands: Christ Michael zegt, Gordijn Open!
Nederlands: KORTE UPDATE VAN CHRIST MICHAEL.
Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
Nederlands: Siraya bespreekt de onvermijdelijke Aard veranderingen.
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
Nederlands: Christ Michael Aton zegt dat Het gestart is.
Nederlands: Papa bron spreekt over sluiting en verandering.
Nederlands: Esu spreekt over Leven in Waarheid.
Nederlands: Esu's Paas Update