categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Jess Last Updated: Jan 14, 2020 - 12:07:47 PM


Nederlands: Esu over As Verschuiving en Voorbereidingen voor de Veranderingen.
By ESU door Jess Anthony, vertaling André V.C.
Oct 11, 2010 - 3:55:43 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

From AbundantHope.net

Jess Anthony
Esu on Axis Shift and Preparations for Changes
By Jess Anthony
Oct 9, 2010 - 1:50:36 PM

 

 

 

Esu over As Verschuiving en Voorbereidingen voor de Veranderingen

ESU door Jess Anthony, vertaling André V.C.

 

 

 

9 Oct., 2010  

 

Ik hoorde dit bericht deze namiddag en het woord dat ik begreep was "kanteling", hetgeen Candace sedertdien aangestipt heeft als onjuist. De Galactische krachten bewegen de as van de aarde hetgeen niets te maken heeft met de as kanteling van de planeet. De derde zin zou als volgt moeten zijn "Wij hebben de Aardas stapsgewijze bewogen om de druk te verhogen op bepaalde sleutel punten die moeten losbreken".

Ik veronderstel dat de rest van het commentaar over de as verschuiving correct is.

 

Jess

 

9-10-10

 

Esu, ik vraag ook voor een bijwerking. Spreek over de gevolgen van de as verschuiving en projecteer hetgeen u ziet als de meest waarschijnlijke evolutie gebaseerd op de parameters die u kent. Help ons om ons voor te bereiden op gebeurtenissen die wij ons niet kunnen inbeelden, en leid ons in de manier om ze te benaderen wanneer ze zich zullen manifesteren.

 

Jess, laat ons nu spreken. Het programma voor de as verschuiving vordert sneller dan de originele planning. Wij hebben de Aardas stapsgewijze (gekanteld) verschoven om de druk te verhogen op bepaalde sleutel punten die moeten losbreken. Dit veroorzaakt ook een betere uitbalancering van stralingsenergie naar de oppervlakte. Dit verhoogt zogezegd de temperatuur, zodat de landmassa's beweeglijker worden en minder stijf. Dit alles heeft een invloed op de Aarde en haar bewoners.

 

De stille lucht en de verhoogde warmte die u ervaart zijn symptomatisch voor een onderbroken energie patroon. De luchtstromen zijn geblokkeerd geworden en de stromen in de oceanen zijn van hun traditionele cycli afgeleid. De afkoelings en verwarmings systemen zijn onderbroken geworden door hun interactie met verschillende energie niveaus, op nieuwe plaatsen. De onderbroken weerspatronen veroorzaken ook reacties op de landoppervlakte en eronder doordat de kracht van de energie stralen, die nu in wisselwerking treden met de geofysische aarde, veranderen. Die veranderde energie veroorzaakt spanningen op sommige plaatsen en zwakte op andere. Herinnert u dat gewicht een accumulatie van energie is, waargenomen in een meer materiële vorm. Reeds gevaarlijke drukpunten in de bovenste lagen van de Aarde staan nu op losbreken door de nieuwe druk en spanning als gevolg van de verhoogde opbouw van energie. De verhoogde energie drukt zelfs nog meer op de instabiele foutlijnen.

 

Degenen die deze fenomenen bestuderen zien dit zich ontplooien maar zijn onbekwaam om hetgeen gebeurt te beïnvloeden. Eerder dan het toelaten van alarm en ongerustheid, hebben degenen die een controle positie uitoefenen vele van de feiten in het nieuws gecreëerd juist om de aandacht af te leiden van deze niet tegen te houden gebeurtenissen. Er is geen mogelijkheid om ons te bevechten, en op dit punt is er weinig behoefte om te trachten van risico's te nemen die deze geofysische evenementen beletten van plaats te hebben. Een programma van valse vlag gebeurtenissen en terrorist bedreigingen zijn gepland om te desorganiseren en meer controle te verwerven, maar zij zijn veroordeeld om te falen voordat ze ooit gebeuren. De feiten zullen nooit gebeuren zoals door hen gepland. Andere ongekende feiten, of waarvan weinig bekend is, zullen eveneens niet succesvol zijn. Het feit waarover u zich zorgen maakte met de CERN collider zal niet leiden tot het eindresultaat dat mogelijk zou zijn. Dit programma wordt onder toezicht gehouden en de natuurlijke resultaten zullen belet worden van te gebeuren. Als we u niet toelaten van een atoombon te laten ontploffen, zullen we zeker niet toelaten dat wetenschappers aan het spelen zijn met zelfs veel gevaarlijker mogelijkheden.

 

De tijd van Oktober is cruciaal voor vele universele redenen, niet alleen maar de feiten op Aarde. Er is een groot systeem van reacties dat moet plaats vinden op dit punt van de evolutie, en het draagt bij aan, en voedt zich met de veranderingen die plaats vinden in en op de Aarde. Er is een enorm mechanisme van wisselwerkingen dat in beweging gezet werd vele, vele jaren terug, en de Aarde en het Universum zoals u het kent zijn hierin deelnemers. De levens die u hier gecreëerd hebt waren beïnvloed door de progressie van hemelse gebeurtenissen. U hebt de vorm aangenomen die u hebt, door het plan van het spel in actie. U bent integrale delen van de progressie op dit punt, en ons programma van gebeurtenissen moet u hierin insluiten.

 

Ik kan niet spreken over dagen of uren voor het specifiek plaatsvinden van de gebeurtenissen. De tijd is stromend en gemanifesteerde ideeën nemen vorm aan zoals zij willen. Indien Christ Michael Aton  zijn experiment volledig op voorhand zou uitgewerkt hebben, zou er geen behoefte zijn voor de vrije wil die u hebt, noch voor uw mogelijkheid om de gebeurtenissen vorm te geven zoals u wilt. Er is een einddoel in zicht waar Christ Michael Aton's leiding naartoe werkt. De weg die u, zijn incarnaties, neemt om daar te geraken is niet vooraf vastgelegd.

 

Kijk naar deze dingen: een zelfs grotere verhoging in het aantal van ernstige aardbevingen die gebeuren op plaatsen rond de Pacific Ring; het verhogen van negatieve reacties op wetten die nu bedacht worden door het Congres, te wijten aan de verhoogde energetische mentale druk; fysieke spanning op het energie systeem van het lichaam omdat het harder moet werken om de hogere energie frequentie rond zich te assimileren; een spiritueel argument dat groeit binnen de gevestigde waarden, met inbegrip van de verwerping van ouderwetse rituelen en houdingen; meer universele waarheden die als mogelijkheden besproken worden; een politiek proces die duidelijk onderbroken is en naar verkiezingen leidt; een economische catastrofe van epische omvang doordat de methodes, gebruikt om de klanten te misleiden, bekend worden. Al deze symptomen zullen, naarmate zij verschijnen, zelfs nog verergerd worden door de verhoogde energiedruk die op de Aarde aangebracht wordt.

 

Mijn raad voor u is om verder te gaan met de losse eindjes aan mekaar te knopen betreffende projecten die u begonnen bent. U bent de schepper die de afwerking moet vinden. Dit vraagt niets dat boven uw mogelijkheden ligt. U kunt ook de manier onderzoeken waarop u uw bestaan vorm geeft in deze laatste dagen voordat de veranderingen duidelijk zichtbaar worden. Wees grondig maar matig. Overwerkt uzelf niet. Rust. Laat toe dat er veranderingen in uw lichaam plaatsvinden. Begint speciaal met de waarde van uw keuzes te onderzoeken. Deze suggesties laten u toe  om u gemakkelijker doorheen de veranderingen te bewegen. Er zal beroep op u gedaan worden om beslissingen te nemen betreffende omstandigheden die boven uw normale niveau van inzet liggen. U moet bekwaam zijn om die rol op u te nemen met weinige bezorgdheid en aarzeling. Deze bereidheid voor samenwerking is hetgeen u zult herkennen als hetgeen uw doel vereist. U zult de waarde van deze blijkbaar toevallige acties zien binnen de bredere context van wie u bent en wat uw rol op Aarde is. Dit alles kan geholpen en verder verklaard worden met de hulp van uw spirituele bewaarengelen en gidsen.

Vraag en de informatie is er voor u.

 

Esu.
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2020 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Jess
Latest Headlines
Nederlands: ESU VERKLAART WAT ER KOMT
Nederlands: ESU SPREEKT OVER VELE ONDERWERPEN
Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
Nederlands: ESU GEEFT DE WAARSCHUWING VOORBEREID TE ZIJN
Nederlands: Christ Michael Aton reageert op Realiteit en Creatie
Nederlands: Esu heeft een agenda.
Nederlands: ATON ZEGT WEES GEREED
Nederlands: Monjoronson spreekt over zijn Post Stasis Missie.
Nederlands: Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen.
Nederlands: Esu spreekt voor Christ Michael Aton
Nederlands: Christ Michael zegt, Gordijn Open!
Nederlands: KORTE UPDATE VAN CHRIST MICHAEL.
Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
Nederlands: Siraya bespreekt de onvermijdelijke Aard veranderingen.
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
Nederlands: Christ Michael Aton zegt dat Het gestart is.
Nederlands: Papa bron spreekt over sluiting en verandering.
Nederlands: Esu spreekt over Leven in Waarheid.
Nederlands: Esu's Paas Update