categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Jess Last Updated: Jan 14, 2020 - 12:07:47 PM


Nederlands: Esu door Jess
By Esu door Jess, vertaling Lilian A.
Jul 29, 2010 - 9:11:16 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

From AbundantHope.net

Jess Anthony
The Latest from Esu thru Jess
By Esu thru Jess
Jul 29, 2010 - 2:39:17 PM

 

Bericht van Esu door Jess

Vertaling Lilian A.


 
Ik heb verschillende berichten die rondzweven in andere Forums, maar ik dacht dat ik hier met een originele wilde beginnen. Misschien moeten de andere berichten hier verplaatst worden om zich met de geplaatsten te bevestigen. Ik controleer dat later. Dit is er een van vannacht van Esu over de Golf situatie.
 
27 juli 2010.
 
Esu, wat is het laatste nieuws ? De verhalen hier spreken elkaar tegen en zijn opzettelijk misleidend. Ik vraag om een update over de toestand van de Aarde en hoe groot gaat de ramp worden als het ergste gebeurt. Nieuwe correcte informatie zou een goede hulp zijn.
 
Ja, Jess. De wereld staat er slecht voor, om die uitdrukking te gebruiken. Gaia lijdt vanwege de Golf olie-schending en het wordt steeds moeilijker voor haar de schijn van rust en kalmte op te houden. De informatie die jullie via de media en de door regering gecontroleerde bronnen ontvangen zijn bedrieglijk en opzettelijk misleidend. De afbeelding die U zag toen U de Florida aankondiging hoorde dat het ergste voorbij was en dat de stranden veilig waren, gelijken de scene in Jaws waar men de toeristen terug wil ondanks het dreigende gevaar van de grote witte haai. U zult zich het resultaat van die dwaze aankondiging wel herinneren.
 
Geldbelangen controleren de stroom van juiste informatie en reportages. Dit is wijdverspreid geworden met veel verschillende soorten van bronnen die de publieke informatie voeden. Dit varieert van argumenten dat dit allemaal een grap was en dat de stranden in werkelijkheid ongerept zijn, tot aan twijfelachtige verklaringen dat de bron een kap heeft gekregen en dat de stroom beheersbaar is. Het Blog artikel van geologist Chris Landau die u las was juist. De werkelijke kracht van de olie die ontsnapt is vergelijkbaar met een raket motor. De video's die publiek gemaakt werden zijn nepbeelden om de omvang van het probleem te verbergen. De vervanging van het hoofd van BP is vergelijkbaar in schijn om het publiek te laten voelen dat alles op een efficiënte manier wordt opgelost. Het is een ondoorzichtig spel om de enorme dreiging te verbergen die bijna zeker op een rampzalige wijze werkelijk gaat worden.
 
(Aanvullende opmerkingen in Bellringer http://www.fourwinds10.com/siterun_d...p?q=1280207836)
 
Chris Landau heeft aan ongeveer 70 oliebronnen gewerkt. Hij is een geoloog die tientallen artikelen heeft geschreven terwijl de Golf-olie-lozing zich ontvouwde.
Zijn nieuwste artikel :'"BP bron moet niet druk/getest worden " is hier.http://www.opednews.com/articles/BP-Blown-out-well-should-n-by-Chris-Landau-100714-978.html

Dit verandert in de grootste trucage sinds 911. Sinds wanneer heb je een blauwe achtergrond in video's opgenomen op 5 K voet? Sommige die te zien waren hadden dit.
Ik heb met lucht, stoom en hydraulische lekken gewerkt tot een bereik van 4500 PSI. Zij beweren een druk van de kop van de bron tot aan 70-100 K PSI. Nu beweren zij een druk van 6.50-7 PSI. De video van de manometers is interessant. Niet vanwege wat de meter zelf aangeeft, maar het feit dat:
Maximale diepte voor een moderne nucleaire duikboot is ongeveer rond 1.200 voet. Hoe kunnen zij voorkomen dat de manometers verpletteren op 5.000 voet ?
??????????? ??????????? ?
 
Waterdruk voor Voet -categorie.
Opmerking: Een PSI water = 2.309 voet water bij een temp. van 62 graden Fahrenheit.
Voor elke PSI niet opgenoemd: vermenigvuldig de PSI met 2.309 om het aantal voet in het water te meten.
Daarom:
Een oliebron druk op 5.000 voet, moet een hoofddruk overstijgen van (( 5.000/2.309)=2165 PSI) om eruit te stromen. Als de hoofddruk van de bron 100 K is, dan spuugt de bron met een drukverschil van 97,835 PSI. Door persoonlijke observaties kan ik u vertellen dat 600 PSI je in tweeën snijdt. Hydraulische vloeistof van 3,000 PSI verdampt bij het breken van een lijn.
Nu, kunt u deze feiten verbinden met de beelden die werden gegeven op MSM van een luie borrelende fontein van olie, rustig borrelend uit een 14"diameter pijp, wanneer de drukmetingen een indicatie geeft die lijkt op iets van de boost van een motor van de Saturnus-raket ?
 
Esu:
Alle opmerkingen van Landau zijn juist.
 
Ik zal een beeld geven van het slechtste scenario. De druk bouwt zich op om dit te laten gebeuren, dus het is verstandig gewaarschuwd en voorbereid te zijn. Het gas zal ontploffen zoals is voorgesteld. De zeebodem zal inklappen en een gigantische serie van tsunami's zal hiervan het gevolg zijn. Het loont de moeite informatie op het web te zoeken over het ontstaan van tsunami's. Er zijn velen beschikbaar. Het water zal uitwaaieren in golven die waarschijnlijk aan wal komen in de USA en in Mexico. Dit veroorzaakt onvoorstelbare schade en verlies van levens voor diegenen die niet geëvacueerd zijn.
 
Het methaangas, veroorzaker van de explosie, zal de lucht vergiftigen tot veel verder landinwaarts dan het water zal komen. Ik zou zeggen tweehonderd mijl is niet onredelijk ingeschat en dit kan rond de gehele Golfkust-omtrek zijn. Dit zou niet onmiddellijk zijn maar zal zich redelijk snel verspreiden.
 
De schepen staan stand-by voor evacuaties en Stasis begint wanneer de planeet een zekere toestand van stabiliteit heeft. Het lijkt waarschijnlijker dat Stasis begint nadat een rampzalige gebeurtenis effectief de bestaande controlerende partijen overtreft. Er is meer dan onvoldoende pogingen gemaakt om afdelingen voor ondersteuning en beheer op te zetten. De bestaande partij is economisch zo dun uitgerekt dat het niet mogelijk is met de komende situatie om te gaan. Het plan is zoveel mogelijk van de wereld-populatie dit direct te laten zien en voelen. De geofysische situatie is echter onzeker en de snelheid van het ontstaan en omvang van de keten van gebeurtenissen zou meer kunnen blijken te zijn dan in het plan geprojecteerd voor Stasis.
 
Nogmaals wordt u verteld dat mijn "voorspellingen" niet in steen staan gegraveerd. Ik kan u alleen maar vertellen wat waarschijnlijk lijkt en de resultaten beschrijven van wat kan gebeuren bij zulke gebeurtenissen. Dit kan blijken in een reeks en tijdschema die varieert van wat ik zonet omschreef. Niet is verboden in termen van gebeurtenissen die leiden naar de uitkomst bij mandaat van de Schepper-bron via zijn Christ Michael van Nebadon. Het eindresultaat is een gegeven feit maar de weg ernaar toe is onbeslist.
 
Ik laat het hierbij voor u vanavond. Ik wil voorstellen dat u voorraden opslaat tenzij u in de directe weg zit van wat mag gebeuren in de Golf. In dat geval zou ik uitkijken en klaarstaan bij het kleinste bericht. Hoe langer het duurt voordat de explosie gebeurt, des te erger zullen uw kustwateren vervuild worden. De vervuiling spreidt zich reeds uit tot de Oostkust, dus ben waakzaam overal waar het Golf water kontakt met u kan hebben.
 
Esu.

 

Alle teksten van de leden van AbundantHope zijn auteurs rechterlijk beschermd door:

© 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden.
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2020 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Jess
Latest Headlines
Nederlands: ESU VERKLAART WAT ER KOMT
Nederlands: ESU SPREEKT OVER VELE ONDERWERPEN
Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
Nederlands: ESU GEEFT DE WAARSCHUWING VOORBEREID TE ZIJN
Nederlands: Christ Michael Aton reageert op Realiteit en Creatie
Nederlands: Esu heeft een agenda.
Nederlands: ATON ZEGT WEES GEREED
Nederlands: Monjoronson spreekt over zijn Post Stasis Missie.
Nederlands: Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen.
Nederlands: Esu spreekt voor Christ Michael Aton
Nederlands: Christ Michael zegt, Gordijn Open!
Nederlands: KORTE UPDATE VAN CHRIST MICHAEL.
Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
Nederlands: Siraya bespreekt de onvermijdelijke Aard veranderingen.
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
Nederlands: Christ Michael Aton zegt dat Het gestart is.
Nederlands: Papa bron spreekt over sluiting en verandering.
Nederlands: Esu spreekt over Leven in Waarheid.
Nederlands: Esu's Paas Update