categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Jess Last Updated: Jan 14, 2020 - 12:07:47 PM


Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
By Jess Anthony, vertaling Lilian A.
Nov 15, 2013 - 12:12:11 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

Van AbundantHope.net

 

Esu, Aton, Siraya, and Creator Source All Speak of Inevitable Change

By Jess Anthony

Nov 15, 2013 - 2:26:01 PM

 

 

 

Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen

Door Jess Anthony, vertaling Lilian A.
Commentaar vandaag ? Ik ben enthousiast om te horen wat geschikt is voor mij om te communiceren. Een verscheidenheid van bronnen is prima , als niet beter .

Jess, er  zijn verschillende sprekers vandaag. Dit is de eerste,  Esu . Ik heb veel te zeggen om u voor te bereiden op wat komen gaat . De tijd is aangebroken voor  sluiting en evolutie . Veel dingen die we je hebben verteld in onze verschillende stemmen zijn tot wasdom komen . We zien een politieke chaos en een financiële ineenstorting klaar om te gebeuren . We hebben de last van beide situaties opgenomen en zijn nu klaar om de duw te geven die nodig is om het wankele evenwicht te laten omvallen.

Ik kijk naar de politieke crises in veel landen , niet alleen de Verenigde Staten - zoals u het noemt . De financiële controle wordt losser , en de spelers die het geld heeft gekocht worden gezien voor wat ze werkelijk zijn . De gouvernementele beslissingen die ze hebben beïnvloed leiden tot de chaos die omhoog borrelt . Deze instabiliteit zullen grote aantallen mensen, getroffen door deze besluiten,veroorzaken te herkennen de ware aard van hun samenleving en hun gebrek aan controle over hun leven . Deze onmacht zal duidelijker worden naarmate de dagen voorbij gaan.

Er zullen een paar strategische incidenten nodig zijn om dit nieuwe bewustzijn teweeg te brengen . Deze moeten zo overweldigend zijn op dit punt dat het hersenloze publiek zal zien en begrijpen. Deze geconditioneerde staat van hersenloosheid is een werktuig ontwikkeld door degenen  om hen te controleren  . Deze regeling gaat verder dan wat u zich kunt voorstellen . Het is niet alleen controle op de activiteiten - al is dat duidelijk in de wet van elke actie die u onderneemt , maar het is ook de controle om percepties en verwachtingen te reguleren . Het grote publiek zal niet klagen omdat het niet meer voelt dat het kan.

Zodra de ogen van het publiek beginnen te openen , zal het een aangeboren gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid vinden die was afgestompt en bedekt tot nu toe. Dit is een onderdeel van de rol die ik zal nemen als deze verlichting begint . Ik ben aangewezen als de coördinator om een nieuwe waarneming te brengen . Mijn taak fuseert met die van anderen om de richting van de ascentie te sturen . Andere coördinatoren zijn belast met de evaluatie van de resultaten van de gekozen acties op Aarde . Anderen zullen nog steeds in staat zijn om beslissingen te nemen als gevolg van deze evaluaties . Sluiting moet gebeuren om  de acties te beëindigen die ertoe hebben geleid hebben tot dit  moment . De Schepper Bron die u noemt God de Vader, heeft altijd een eindpunt bepaald voor deze fase van de  ascentie van deze Aarde en de aard van het proces om naar dat punt te komen moeten worden afgewerkt .

De mens had de vrijheid om te kiezen hoe hij dit eindpunt zou volgen , en zijn beslissingen  spelen mee in de vorm die dit inpakken belichaamt . De complexiteit van deze sluiting , in waarheid , is het bewijs van het niveau van intelligentie die betrokken is geweest bij de blinde incarnatie van de mens op Aarde . Hij werd belast met het vinden van een weg terug naar zijn schepper, zonder de gewone directe leiding. Het heeft geleid tot enorme problemen, maar ook verbazingwekkende groei en rijpheid. Dit was een testgebied voor  een moeilijke scenario en de mens heeft het onverwachte laten plaatsvinden . Hij heeft degenen die het coördinatie van de ascentieproces regelen, gedwongen de normale parameters wijzigen en een manier voor hem te scheppen om verder te gaan op Aarde als een actieve deelnemer . Dit is nieuw en zonder precedent  en het proces is nu uitgegroeid tot een gezamenlijke betrokkenheid die zowel de mens en die van hogere dimensies omvat. De parameters zijn getest en de onzekerheid van de stappen heeft geleid tot dit gevoel van flexibiliteit in het bereiken van het einddoel .

Het grotere plaatje is echter altijd op zijn plaats geweest, om uw uitdrukking te gebruiken . De tijd van sluiting en hemelvaart is onderdeel van een grotere sjabloon dat veel meer omvat van uw universum dan alleen de aarde . Dit is het punt dat de Schepper Bron bepaald waar een fase zou eindigen en een ander beginnen. De veranderingen op aarde zijn onderdeel van een enorm onderling verbonden verschuiving die dit deel van het universum meer in lijn brengt met het spirituele licht van de Paradijselijke Drie-Eenheid . De ongekende veranderingen die zullen plaatsvinden op aarde zijn slechts een minuscuul deel van de immense veranderingen die plaatsvinden in uw hele gedeelte van de schepping. Dit is alles om u in een sterkere eenheid met uw universum en uw schepper als spirituele wezens te brengen .


Ik ben Aton , uw Christus Michael . Die titel betekent datgene dat ik voor ogen had voor uw wereld en uw universum en Ik heb u geschapen om mijn  spirituele ervaring te belichamen. Ik vormde u met de fysieke aard van de verschillende soorten om te ontdekken en te leren . Ik gebruik u allemaal om voor mij te leren. Ik ben de creatieve energie die u moet uitbreiden en Nebadonia geeft u het geestelijk inzicht om te weten hoe het te gebruiken . Jullie zijn allemaal extensies van mij in de zin dat armen en handen verkennen voor het lichaam en de hersenen. Ik ervaar door u heen . Mijn wens is dat u zich deze verbinding herinnert. Aarde is speciaal voor me geweest als de plaats van mijn eigen fysieke ervaring . Ik kijk naar dit deel van mijn schepping als een bijzondere juweel dat bezoedeld bijna onherkenbaar is geworden.  Ik wil de oorspronkelijke schoonheid terugwinnen als onderdeel van de enorme evolutie die plaatsvindt .

Voor dit einde heb ik weer ingegrepen om betrokken te zijn met de richting die mijn planeet gaat . Ik heb veel stappen ondernomen om het punt waar we dan nu zijn te bereiken . Ik heb toegelaten de initiatieven die de mens is begonnen om met hun onvermijdelijke conclusies te komen en een voor een heb ik  mijn krachten gebruikt om de leiding van de processen over te nemen. Wij hebben de controle over de beslissingen nu , en geen nieuwe richtlijnen zullen worden genomen die niet in lijn zijn met mijn wensen .

De publieke perceptie is alleen die van de wanhopige strijd die gaande is om de controle te behouden . Deze gevechten zijn nu nutteloos . Veel zal worden onthuld en toegelicht als mens zijn verantwoordelijkheid begint terug te nemen. Dit gebeurt nu .


Ik ben Siraya . Ik spreek nogmaals met Jess zoals ik voorheen deed als een link met zijn spirituele doel. Ik spreek de ideeën uit van de Schepper Bron voor  zijn universum van Orvonton , en ik zeg dat dit proces  niet te stoppen is . De opvallende vorm die deze evolutie neemt op aarde wordt gevormd door degenen die hebben gewerkt aan de voorbereiding van de manier om dit te laten gebeuren. De Mens op aarde heeft een aangeboren gevoel voor wat waar is en dit is  hem aangewezen door de middelen die hij is gaat koesteren als uitvoeringsvormen van de waarheid . De mens zal herkennen wat in lijn is met zijn schepper door de aspecten van zijn leven die resoneren met hem . Hij zal een besef hebben van wat goed is en wat biedt geestelijke voeding . Hij zal de schijn herkennen die zijn bestaan ​​is geworden om deze waarheid te negeren, en hij zal trachten de elementen, die zijn afstemming met zijn schepper voorkomen, verwijderen. Hij zal de vreugde die deze eenheid zal brengen ervaren. Zijn bestaan ​​op aarde zal de uitbreiding van Christus Michael Aton worden die het ooit was.


Ik ben de Schepper Bron zoals u mij noemt , en ik spreek direct . Ik heb vastgesteld dat uw bestaan ​​op aarde klaar is om zijn volgende stap te nemen . Dit is een van een onbeperkte reeks die u zal nemen . Ik bekijk het proces en weet hoe het zal evolueren . Ik heb hen gemaakt die dit realiseren . Vele niveaus van verbinding en coördinatie , allemaal onderdelen van mijn creatie . U bent mijn visie . Mijn visie is die van vreugde .Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door
© 2005-2013 AbundantHope - Alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2020 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Jess
Latest Headlines
Nederlands: ESU VERKLAART WAT ER KOMT
Nederlands: ESU SPREEKT OVER VELE ONDERWERPEN
Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
Nederlands: ESU GEEFT DE WAARSCHUWING VOORBEREID TE ZIJN
Nederlands: Christ Michael Aton reageert op Realiteit en Creatie
Nederlands: Esu heeft een agenda.
Nederlands: ATON ZEGT WEES GEREED
Nederlands: Monjoronson spreekt over zijn Post Stasis Missie.
Nederlands: Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen.
Nederlands: Esu spreekt voor Christ Michael Aton
Nederlands: Christ Michael zegt, Gordijn Open!
Nederlands: KORTE UPDATE VAN CHRIST MICHAEL.
Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
Nederlands: Siraya bespreekt de onvermijdelijke Aard veranderingen.
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
Nederlands: Christ Michael Aton zegt dat Het gestart is.
Nederlands: Papa bron spreekt over sluiting en verandering.
Nederlands: Esu spreekt over Leven in Waarheid.
Nederlands: Esu's Paas Update