From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Jess
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
By CM door Jess, vertaling Lilian A.
Aug 24, 2011 - 10:01:15 PM

 

Van AbundantHope.net

Christ Michael Aton Speaks to the US Specifically
By Jess Anthony
Aug 23, 2011 - 7:29:55 PM

 

Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS 

CM door Jess, vertaling Lilian A.

 

 

23-8-2011

Christ Michael Aton, ik heb het gevoel date r noodzaak is aan meer communicatie.Ik ben bezorgd over wat mogelijk is. Ik heb enig begrip voor wat dit met zich mee zou kunnen brengen, denk ik. Signalen zijn overduidelijk voor wie ernaar kijkt. Leid ons terwijl wij geconfronteerd worden met de gebeurtenissen die komen. Help ons in evenwicht te blijven. Bereid ons voor om uw aanwijzingen te horen.

Jess, ik spreek vanavond duidelijk tot u. Dit is een tijd van verontrustend potentieel voor uw land. Andere plaatsen in gelijkwaardig in gevaar, maar de Verenigde Staten is klaar voor speciale rampen. Wij hebben vele malen in het verleden gesproken over potentiëlen en mogelijkheden. Ik heb aangedrongen op terughoudendheid zodat meer in Amerika zich bewust kunnen worden van wat er dreigt.

Dit is tot een einde gekomen. Ik heb Moeder Aarde verteld zich te laten gaan en haar barensnood te voltooien. Ik heb de krachten van de vrijstelling veroorloofd die voor ontknoping  waren gespannen om hun proces te starten. Dit zal leiden tot een reeks van Aardeveranderende gebeurtenissen die u niet eerder in uw levens hebt meegemaakt. Net zoals we hebben gesproken over een reeks mogelijke reacties, zijn dus deze ontknopingen begonnen met een reeks die breed verspreid en onverwachte gevolgen kunnen hebben.

De Rand van de Stille Oceaan is onzeker en elke steeds groter wordende beving veroorzaakt andere spanningen te verschuiven. Dit is hetzelfde als een stuiterende bal die meer dynamiek verzamelt met elke opeenvolgend punt van contact. De energie stijgt en het hele gebied wordt onstabiel. De onderliggende platen bewegen tegen elkaar en de wrijving veroorzaakt meer en meer instabiliteit. De westkust in de VS is bijzonder zwak, dankzij de kwetsbaarheid van de ondergrondse structuur. Het zuidelijk deel is gewafeld met instortende gebieden en het noordelijk deel wordt geduwd door een hernieuwde vulkanische druk.

De Golf van Mexico is een potentiële tijdbom. Het weer draagt nog bij tot het stabiliseren van de reacties tot zekere mate, omdat de ramp daar enorm zou zijn en het beste later kan worden behandeld. De olie lekt nog steeds en de druk bouwt zich op. Terwijl u voortgaat naar het orkaanseizoen, maakt dit de stabiliteit nog moeilijker te handhaven. De kracht van het noodweer veroorzaakt onvoorspelbare reacties in hun omgeving. Afgezien van de potentiële schade aan het land dat kan optreden, is het niveau van interactie tussen de Golf en de Atlantische Oceaan en de atmosferische druk is onbekend.

De aardbeving aan de Oostkust is een andere voorbode van een onvermoede ram die aanstaande is. Zoals wij hebben aangeduid, deze reacties zijn meer  veroorzaakt door de energie die is ontstaan door de mens. Dit was niet een situatie waar de geofysische druk was opgevoerd in een reeks die vrijlating eist. Dit was meer een reactie door de Aarde op de intensiteit van de ideeën die werden gemaakt door de mens zo in strijd met het idee van ascenderen tot het hogere spirituele bewustzijn. Dit wapen is de meest kwaadaardige infectie met de meeste impact op de rest van de inwoners van de wereld. De besluiten daar verhinderen de mens om vooruit te komen. De ironie is dat ze weten dat zij vernietigen wat zij niet kunnen controleren, maar zij gaan toch door. U kunt hun leugens zien en de resultaten van de gemaakte egoïstische keuzes. Laat u niet misleiden door wat u ziet of leest. Vraag om advies en duidelijk om te kunnen onderscheiden wat echt gebeurt.

De oostkust heeft ook het potentieel voor een ramp die meer uit typische natuurlijke reacties komen kan. De geprojecteerde tsunami's en de verwoestingen veroorzaakt door de stormen vanuit de Atlantische Oceaan zijn waarschijnlijk maar niet zeker. De Golfstroom en de Atlantische stromingen zijn stilgelegd en dit kan leiden tot een keten van gebeurtenissen met betrekking tot het weer en temperatuursveranderingen die ook ongekend zijn. Alles in het ecosysteem is met elkaar verbonden en het zal niet in het belang van de aarde zijn te stoppen met reacties die al zijn begonnen.

Ik vertel u in de Verenigde Staten deze mogelijkheden om u te waarschuwen en dat u voorbereidt moet zijn op situaties waaraan u nog niet heeft gedacht. De chaos en de verwoesting zal verder gaan dan wat u heeft ervaren. U wordt geadviseerd om uw verbinding met mij te versterken en te luisteren naar onze aanwijzing. Al degenen die verwachten te horen zullen horen.

 

Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door

© 2005-2011 AbundantHope - alle rechten voorbehouden

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved