From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Jess
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
By Jess Anthony, vertaling Lilian A.
Aug 10, 2011 - 7:33:03 AM

 

Van AbundantHope.net

Aton Speaks of What To Look For
By Jess Anthony
Aug 9, 2011 - 6:52:46 PM

 

Aton spreekt over waar op te letten

Door Jess Anthony, vertaling Lilian A.

 

09-8-2011

Het is moeilijk om niet ongeduldig te worden, hoewel ik niet weet wat er komen zal. Ik vraag om balans en acceptatie voor wat ik doen zal. Ik vraag nogmaals voor advies. Ik voel dat ik meer zou kunnen doen, maar ik val voortdurend terug in mijn comfortabele routine. Spreek tegen me vanavond wie er het best beschikbaar is.

Jess, dit is Christ Michael Aton. Ik spreek tegen u hier vanavond omdat mijn woorden het meest definitief zijn voor wat er gebeurt. Ik ben de uiteindelijke beslissing aan het maken en mijn perspectief is wat bepalend is voor de bereidheid van mijn schepping.

De tijd is bijna hier. Ik heb u dit reeds meermaals gezegd, dus u gelooft deze recente gelofte niet. Maar de tijd in uw maatstaven nadert, en gebeurtenissen zullen leiden tot een punt waar geen alternatieven bestaan die kunnen worden nagestreefd.

Ik zal u vertellen waar u op moet letten. De bancaire cirkel is de controle aan het verliezen. De schommelingen in de beurs laten dat zien. Het drukken van meer papiergeld is zinloos, en het effect die het heeft op financiële onzekerheden is alleen maar tijdelijk. Het is geen oplossing van de situatie. Wat er gaat gebeuren is dat de wereld zijn vertrouwen in Amerika's vermogen om de schuld tegen te gaan gaat verliezen. De financiële bronnen die uw land claimt te hebben bestaan niet. Er is geen manier welk bedrag van de schuld terug te kunnen betalen. Andere landen zijn in dezelfde situatie, maar Amerika is de leider van de wereld in financiële handelingen  en deze transacties worden in twijfel genomen. Dit brengt transacties in alle andere landen in gevaar. Het feit dat China de stroom van valuta regelt is bezijden het punt in termen van zichtbare handelsmanipulatie. De Amerikaanse acties zullen doorgaan totdat zij niet verder kunnen.

Esu heeft u verteld dat het inzakken zou komen voordat de bevingen situatie zou escaleren in belangrijke verstoringen. Ik zou ook een doodsklap kunnen geven als resultaat van een inklappen in diensten en economisch netwerken als gevolg van een ernstige onrust. Het potentieel voor catastrofale schade kan de zwakke financiële infrastructuur onhoudbaar maken. Als de spanning zich opbouwt, begin het financiële huis van kaarten te vallen.

Ik kan niet voorspellen wat het eerste zal gaan. De beslissingen  ligt bij Gaia en met de paar mannen en vrouwen die nog steeds de financiële manipulaties beheersen. Zij wensen een andere oorlogssituatie, maar die mogelijkheid is zo verzwakt dat wat eens een grote bron van inkomsten was nu waardeloos is geworden. Zij hebben een paar alternatieven over en een publieke show van beursschommelingen is een van de laatste grijpbare charades die zij gebruiken om schijnbaar in controle te zijn. Zij hopen dat de publieke reactie hen zal toestaan om extra inkomsten te verkrijgen.

De meest gevaarlijke plekken zijn degene die u ziet in de Pacific rand. Hoewel, de mogelijkheid bestaat nog steeds voor beweging in andere gebieden. De Nieuwe Madrid zone is riskant, vooral sinds het verbonden is op een diep niveau met de Golf van Mexico, die nog steeds stress heeft hoewel niemand er meer over spreekt. Er is ook een mogelijkheid voor een grote omwenteling in de Canarische Eilanden die een enorme tsunami kan sturen naar de Oostkust. Hoewel de druk op Japan en de Californische en Oregon kustlijn nog het meest gevaarlijk lijkt.

Ik hoop dat u zich realiseert dat wij elk gebied voortdurend volgen en zijn klaar om in actie te komen zodra iets in elk gebied gebeurt. Al de onevenwichtigheden zijn verbonden op manieren die zijn gerelateerd aan de tektonische plaatbewegingen. Een vermindering van druk in het ene gebied veroorzaakt extra beweging in een andere. Deze bevingen zullen anders zijn dan u eerder hebt ervaren; de hoeveelheid aan beweging die de platen moeten ondergaan om een nieuw evenwicht te vinden in het licht van de toegenomen vibrationele frequentie die wordt ingevoerd is anders dan al het eerdere. De Aarde verschuift zijn assen en de omkering van  zijn polen wordt gebruikt meer om in overeenstemming te komen met het nieuwe niveau van energietrillingen. Dit betekent dat de plaatsing van water moet verschuiven en dat nieuwe landmassa's in positie zullen worden geplaatst als continenten.

De mens heeft lang gebouwd op de kusten, en deze verschuiving van de Aardse uitlijning zal een vernietigend effect hebben op bevolkingscentra. Vele inwoners zullen vertrekken en veel bestaand landschap en infrastructuur van architectuur en beschaafde gemeenschappen zullen worden vernietigd. Dit is onvermijdelijk gezien het hervormen dat moet plaatsvinden voor Gaia om haar ascentie voort te zetten.

Lichtwerkers, zoals zij worden genoemd, zullen de voorhoedes zijn van stabiliteit en bevoegdheid. Uw rol is om met de situatie te werken zoals deze is en afsluiting te brengen zo goed u kan. Deze roep om actie is nog steeds abstract,  gegeven de onzekerheid van welke gebeurtenissen zullen plaatsvinden. Het ongeduld die u voelt is een resultaat van het ontbreken van een duidelijk mandaat. We kunnen niet voorspellen wat er gaat gebeuren, dus u moet uw weg vinden om klaar te zijn en gericht op een aantal mogelijke scenario's.

Ik garandeer dat deze staat van chaos niet lang zal blijven. We zijn van plan om wat u noemt een mini stasis in te voeren om de meest actieve tegenstanders van de ascentie van de Aarde te verwijderen. Hoewel wij van mening zijn dat het meer van voordeel is om de inwoners van de Aarde het verlies van de traditionele samenleving te laten ervaren die hen ondersteunt maar ook tegenhoudt. De periode van chaos en onrust zal een diepe indruk maken, maar het zal niet langer blijven dan ik voel dat het zijn doel als een object les heeft gediend.

 Zodra de ministasis voltooid is - en ik verwacht dat het alleen een paar dagen zal worden - dan zullen de inwoners die het beste geschikt zijn voor de wederopbouw voor het leven op Urantia opnieuw worden gewekt en geïntroduceerd met het begin van een nieuwe manier van denken door een serie van educatieve uitzendingen en voorbeelden. Dit zal doorgaan voor een tijd als de kern van lichtwerkers beginnen met het overzicht wat er in de toekomst gebeuren moet.

Wanneer de lessen een heroverweging hebben ingevoerd aan het doel en zijn relatie in zijn universum van de mens, zullen wij een langere periode van stasis ingaan die onze werkers zal toestaan tot de grote veranderingen die moeten gebeuren op de Aarde. Dit houdt een andere sortering  van lichtwerkers en het zal Gaia toestaan om voort te gaan in de meest radicale stadia van transformatie zonder inmenging van de mens. Dit zal langer duren. Wanneer deze veranderingen zijn gebeurd en het milieu van de planeet veilig is voor zijn inwoners om terug te keren, zullen wij vervolgens Urantia uit haar stasisperiode brengen. De mens en zijn planeet zullen worden getransformeerd naar een nieuw energieniveau.

Dit nieuwe tijdperk zal enkel het begin zijn van de overgang naar wat uiteindelijk een hogere dimensie zal zijn. De mens moet hiervoor werken, maar hij zal worden geholpen in het proces met een nieuwe omgeving en een hogere frequentie van geestelijke vermogen. Hij zal een begrip hebben van eenheid en verbinding met zijn mede inwoners en zijn galactische familie die voorheen voor hem verborgen was. Dit bewustzijn zal zijn nieuw gevoel voor doel en toewijding aan zijn persoonlijke evolutie vormgeven. 

Dit is voldoende voor deze avond. Plaats dit als u wilt.

Aton.

 

Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door

© 2005-2011 AbundantHope - alle rechten voorbehouden


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved