categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Jess Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Aton spreekt over voorbereiding.
By CM door Jess Anthony, vertaling Lilian A.
Apr 3, 2011 - 9:28:44 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

From AbundantHope.net

Jess Anthony
Aton Speaks on Preparation
By Jess Anthony
Apr 2, 2011 - 9:14:12 PM

 

Aton spreekt over voorbereiding

CM door Jess Anthony, vertaling Lilian A.

 

 

4-2-11

 

Aton, ik vraag voor commentaar van u vanavond. Teveel mogelijkheden veroorzaken besluiteloosheid en zorgen. Ik zoek helderheid en focus en hulp om in de beste richting voort te gaan. Ik vraag voor begeleiding en verzekering.

 

Jess, dit is Aton. Ik spreek met duidelijk, zoals u vraagt.

 

De gebeurtenissen nu zijn chaotisch en onmogelijk te beoordelen vanuit uw standpunt. Veel stromen van weerstand drogen nu op. Veel spelers zijn zonder middelen of steun. De routine blijft ook al zijn er geen aanvaardbare alternatieven voor hen en ze beseffen dat het eindresultaat niet zal zijn wat zij wensen. Dit is een zinloze voortzetting van inspanning maar hun acties moeten worden uitgespeeld. Zodra zij iets beginnen, moet de actie worden voltooid. De uitdaging voor ons is te voorkomen dat zij kiezen voor voortzetting van verdere weerstand. Deze preventie komt door andere opties die meer aantrekkelijk of veiliger lijken. Wij kunnen niet voor hen kiezen, maar wij kunnen werken aan de context voor de opties die zij zien in de hoop dat zij zullen beseffen dat een alternatief beter voor hen is.

 

Ik weet dat u zich zorgen maakt over de tijdsbepaling en volgorde. Hoewel wij u op aarde vertellen alles te overwegen als een onmiddellijke realiteit, twijfelt u nog steeds over de volgorde van de toekomst en voelt u dat u uw acties moet bepalen gebaseerd op wat u denkt dat zal gebeuren. Ik heb u eerder vertelt, en Ik zeg het hier nog eens, dat uw keuzes uw toekomst bepalen, en niet andersom. De toekomst ligt niet klaar in een soort van vooraf bepaalde volgorde. De realiteit is het resultaat van keuzes en u maakt uw werkelijkheid. Wanneer u uw denken aanpast, begon u in te zien dat verleden en toekomst niets anders zijn dat contexten op het moment dat u er in zit als u denkt. Dat moment is alles dat er is. Al het andere is context. Al het andere is hoe u dat ene moment waarneemt. Dat ene moment is alles wat er is omdat dat alles is wat u kunt bewijzen. Dat moment is eenheid met mij en dat is alles wat er is.

 

De gebeurtenissen die u nu ziet uitspelen zijn verslagen die het zicht van de verslaggever weergeven. Niets is voltooid. Alles is belast met de belangen en het begrip van de waarnemer. Lezen van het nieuws vereist filteren en onderscheidingsvermogen. De meeste informatie is gebaseerd of een soort van waarheid, maar de dagorde van de verslaggever is altijd een factor die moet worden overwogen. Wat wordt gezegd en waarom ? Wat doet het met uw persoonlijke emoties ? Hoe reageert u op wat u hoort en leest ? Hoeveel doet deze informatie u zodat u uw focus op uw eigen doel verliest ?

Het is heel gemakkelijk om een reeks verhalen en rapporten te verwerken om een agenda te bevestigen. Het internet is een geweldige uitvinding die de optie biedt  van ondersteuning van elk geloof met schijnbaar onderzocht en goedgekeurde informatie.

 

Ieder zichtpunt kan overtuigend worden gemaakt. De taak van de lezer is om alles af te wegen in overeenstemming met mij en mijn intentie. Dit is niet zo beperkt als het lijkt. Ik ben de Schepper van alles, wat betekent dat ik de persoonlijke doelen geschapen heb die ik wil onderzoeken. Ik hebt mijn schepping niet beperkt met een perspectief of een set van regels voor gedrag als hoofdlijnen voor individuen om te onderzoeken. Ik wil een volledig aanbod van ervaringen om te gerapporteerd worden.

 

Nu zijn er bepaalde parameters die ik koos om mee te werken toen ik dit heelal en deze Aarde schiep. De fundamentele wetten die ik selecteerde zijn standaard de meest door mij gesteunde Ik ben sterker verenigd met een lid van mijn schepping die deze gekozen parameters wil belichamen. Dit is waarom Ik zeg dat sommige gedragingen in afstemming zijn en sommige niet. De aard van de schepping betekent helaas dat iets dat niet in afstemming is zal leiding tot wrijving en gebrek aan evenwicht. De aard van de mens werd een van het niet zien de onbalans en blokkade terwijl hij zijn leven leidt. Jullie taak als lichtwerkers is het wijzen op de inefficiëntie van bepaalde keuzes en gedrag in termen van spirituele groei.

 

Ik ben niet van plan mijzelf te gieten in de Hollywood- rol  van een toornige God die de minder succesvolle incarnaties oordeelt met verdoemenis en boosheid. Deze gedragingen zijn gebaseerd op herinneringen en emotionele percepties van eerdere ervaringen. Het zijn de menselijke interpretaties van wat hij denkt dat God is.

 

God is liefde. God is altijd de mogelijkheid van terugkeer naar eenheid met hem. Echter, om redenen buiten de omstandigheden waarin de Aarde en de mens zich bevinden, is bepaald dat er geen keuzes meer kunnen worden gemaakt voorbij een bepaald punt. Ik heb deze wensen toegestaan en de stappen die naar de volgende fase van ascentie leiden zijn gestart in overeenstemming met de wensen van de Bron.

 

De inprenting van de wensen van de Bron zullen manifesteren in wat u nu noemt de Golf van energie die de Aarde zal veranderen. Dit was altijd de bepalende factor in wat wij hebben gedaan gedurende de laatste 20 jaar, maar de omstandigheden van de acceptatie van de Aarde en de afwijzing van onze voorstellen heeft geleid tot wat nu gebeurt. Deze  schijnbare toevallige uitbarstingen van politieke en geofysische verwarring zijn de laatste voorbeelden van weerstand geplaatst tegen onze pogingen om de Aarde te leiden naar een meer acceptabel perspectief. De diepte en complexiteit van deze inspanningen staan boven jullie bevattingsvermogen en het niveau van weerstand is ook meer dan u zich kunt voorstellen. Wij hebben controle over beide zijden maar bepaalde boeven elementen gaan door met verstoren die de definitieve afsluiting voorkomt.

 

Ik wil u niet vertellen wanneer de Golf komt met zijn eerste hoogtepunt van invloed. De eerste top zal zoveel worden als u voor uzelf kunt verwerken op dat moment. Andere meer radicale veranderende golven zullen volgen, maar het plan is nog steeds om de Aarde in een Stasis te brengen zodat deze energieën veranderingen brengen zonder inmenging van de mens. De mens zal zich aanpassen aan deze Golven, maar zij zal niet begrijpen hoe dit kan tot na het feit. Dit is voornamelijk ter beveiliging van de mens en de Aarde, hoewel de hogere energieën gemakkelijker zijn te verwerken zonder enige vorm van onderbreking.

 

Ik zal u vertellen om u voor te bereiden door het openstellen van uzelf. Onderzoek uw leven en zie welke belemmeringen moeten worden weggenomen. Dit vereist niet meer dan zelfbeoordeling om de oorzaken te bepalen en dan een verzoek aan mij voor verwijdering.  U zult een gevoel van vreugde voelen wanneer deze blokken zijn verwijderd uit uw vooruitzichten.  Dit zelf reinigen zal meer doen om verandering te stimuleren dan welk gedrag dan ook u onderneemt. Het voorbeeld dat u laat zien zal anderen meer beïnvloeden dan terugvallen naar een patroon van protest of aanvallen die gespeelt heeft in eerdere politieke controle en manipulatie. Breek die cyclus van actie.

 

Heroverweeg hoe om te gaan met interactie door eerst zelf te veranderen.

 

Zodra u begint, verliezen de opeenvolging van gebeurtenissen of schema van data hun kracht. Realiseer u dat u niet wordt gecontroleerd door uw waarnemingen of andere emotionele interpretaties van wat lijkt te gebeuren. U bent gescheiden en volledig met mij verbonden.

 

Dit zijn mijn opmerkingen voor vanavond. U mag dit plaatsen als u wilt.

Aton.

 

 

© 2005-2011 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Jess
Latest Headlines
Nederlands: ESU ZEGT: BESTUDEER DE FEITEN ZORGVULDIG.
Nederlands: ESU VERKLAART WAT ER KOMT
Nederlands: ESU SPREEKT OVER VELE ONDERWERPEN
Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
Nederlands: ESU GEEFT DE WAARSCHUWING VOORBEREID TE ZIJN
Nederlands: Christ Michael Aton reageert op Realiteit en Creatie
Nederlands: Esu heeft een agenda.
Nederlands: ATON ZEGT WEES GEREED
Nederlands: Monjoronson spreekt over zijn Post Stasis Missie.
Nederlands: Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen.
Nederlands: Esu spreekt voor Christ Michael Aton
Nederlands: Christ Michael zegt, Gordijn Open!
Nederlands: KORTE UPDATE VAN CHRIST MICHAEL.
Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
Nederlands: Siraya bespreekt de onvermijdelijke Aard veranderingen.
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
Nederlands: Christ Michael Aton zegt dat Het gestart is.
Nederlands: Papa bron spreekt over sluiting en verandering.
Nederlands: Esu spreekt over Leven in Waarheid.