From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Jess
Esu spreekt over Lucifer, Anu, en Persoonlijke Verantwoordelijkheid
By Esu/Jess Translated by Christ Lippens
Mar 9, 2009 - 8:19:00 AM

 

From AbundantHope.net

By Jess Anthony
Esu Speaks on Lucifer, Anu, and Personal Responsibility
By Jess Anthony
Mar 8, 2009, 14:19

 

 

Esu spreekt over Lucifer, Anu, en Persoonlijke Verantwoordelijkheid

 

 

 

8-3-09

 

 

Esu,

 

Ik vraag om een geschiedenisles evenals begeleiding op dit ogenblik.

Ik vraag voor informatie over de status van Jupiter en hoe de gebeurtenissen hier beïnvloeden wat gebeurt.

Ik vraag om een overzicht van welke soorten van politieke acties worden ontworpen en hoe deze kunnen worden veranderd of verhaast.

Spreek vandaag met een update van waar wij zijn.

 

Jess, dit is Esu.

Esu Immanuel Kumara, een Sananda en de zichtbare Planetaire Prins van de Aarde.

Minstens zal ik het zijn wanneer de energietrillingen op deze planeet hoog genoeg gebracht worden om mij toe te staan om comfortabele interactie aan te gaan.

 

U vraagt om een geschiedenisles.

Ik zal uitleggen hoe u hier kwam en hoe uw ervaring door vreemden werd beïnvloed.

De aarde was een zaadplaneet, zoals u het weet, wat betekent dat Christ Michael dit milieu gebruikte om zielen te conditioneren en op te leiden die uiteindelijk tot de schepperpositie zouden leiden die hij in Nebadon heeft bezet.

Alle universa hebben gebieden die deze energie manifestaties toestaan uniek aan hun configuratie om de vertakkingen van dat type van incarnatie te onderzoeken.

Niet alle universa zijn gelijk, weet u, en geen twee soorten universele inwoners hebben de zelfde combinatie van structurele elementen.

Zij kunnen gelijkaardig zijn, maar zij blijven verschillend.

 

Christ Michael had de Aarde voorbestemd om een unieke plaats te zijn om te leren.

Dat is waarom hij niveaus van vrije wil en keus toestond die niet typisch zijn in andere universa.

De omringende systemen zouden een deel uitmaken van een grote structuur van keus en individuele ervaringen van creatie.

Dit was uniek in de ontwikkeling van universums.

 

De zielen die verkozen hier te incarneren waren speciale combinaties van ervaring en proefneming in de universumbouw.

Velen waren betrokken in de creatie van Nebadon, en deze zielen voelden hun doel aan om een uitbreiding te zijn van die ervaringen.

De zielen die in het aanvankelijke milieu van exploratie en positieve ervaring incarneerden waren onbeschadigd door uitwendige invloeden.

Dit was een laboratoriumplaats dat vrije teugel gaf aan een brede waaier van mogelijkheden.

Veel van wat u nu ervaart was het resultaat van aanvankelijke experimenten en succesvolle besluiten.

 

In dit idyllische bestaan kwamen indringers van buiten dit Melkweg systeem.

Zij waren niet geïnteresseerd in het type van bestaanservaring dat voorkwam, maar waren, in plaats daarvan, op zoek naar elementen die hun eigen incarnatie structuur niet had als een resultaat van slechte keuzen die zij vroeger hadden gemaakt.

De vele verhalen van Anunnaki die op hun planeet Nibaru aankwamen zijn ongeveer correct.

Zij kruisten uw omloopbaan en beslisten om controle op te nemen over de nietsvermoedende cultuur van de Aarde voor hun eigen egoïstische doeleinden.

 

Het decor voor deze overname was voordien al opgezet, alhoewel, de inwoners van de Aarde hadden al elementen van gehoorzaamheid geleerd van hun Planetaire Prins Caligastia en zijn voormannen tijdens de zogenoemde ” Lucifer Opstand ”.

De bepaling van Christ Michael om keuze en zelfinitiatie te onderzoeken heeft de deur geopend voor Lucifer om voor te stellen dat de inwoners van Nebadon volledig onafhankelijke waren krachtens hun verwezenlijking.

Zijn argument was dat zodra er gecreëerd werd met zelfbeschikking, inwoners niet langer bevelen moest volgen van iemand buiten zichzelf.

Dit negeerde het feit dat alle verwezenlijking in Nebadon verbonden was met het concept van Christ Michael, zelfs het besluit om afzonderlijk te zijn was een ervaring die Christ Michael leerde van er een deel van te zijn.

Alhoewel hij de configuratie in beweging had gebracht, had hij het volledige ervaringsbesef nog niet die hij wilde na zijn zeven bestowals.

Hij moest zijn verwezenlijking volledig ervaren als deel van alles ervan om volledig te begrijpen hoe zijn concepten gemanifesteerd waren. 

Hij had de volledige bevoegdheid nog niet om besluiten te maken inzake kwesties die concepten voorbij de grenzen van Nebadon behandelden.

 

Lucifer’s argumenten vielen de toestemming aan die Christ Michael werd verleend om te ontwerpen en zijn visie te objectieveren om een universum te construeren.

Deze toestemming kwam van de Schepper Bron en was voorbij het werkingsgebied van wat Christ Michael op dat punt in de geschiedenis van Nebadon kon bepalen. 

Hij kon niets doen dan zijn concept toestaan om zich uit te spelen, zodra het in beweging was gebracht, maar hij besloot die aanhangers in quarantaine te plaatsen in de gebieden waar zij het meest overtuigend waren geweest.

Zijn originele zaadplaneet werd een laboratorium om de uitwerking van de concepten van Lucifer te onderzoeken. 

Zijn Planetaire Prins Caligastia was één van zijn volgelingen, en hij was reeds met de verschuiving in het denken begonnen dat een vruchtbaar milieu veroorzaakte voor de ideeën van Lucifer om zich verder te ontwikkelen.

 

De aarde werd een microkosmos van het universum, maar geleid tegen het originele ontwerpen van Christ Michael.

Het werd georiënteerd naar de belangen van Lucifer en Caligastia, en de originele verbinding van de planeet met Christ Michel’s verlichte concepten van zelfbeschikking werden geestelijk losgemaakt en onbewust.

De mens op de wereld viel in een dimensionaal bestaan dat rond de geestelijke niveaus van zijn nieuwe goden wordt georiënteerd.  

Elementen van Christ Michael bleven, maar zij werden vergeten toen het denkproces van de mens veranderde.

 

Zodra dit verminderen van de geestelijke dimensie was gebeurd, was het gemakkelijk voor anderen om voordeel te halen uit de naïveteit van die geïncarneerden op de wereld.

Dit was wat gebeurde met de aankomst van Anu en zijn familie.

Zij erkenden wat de Aarde zou verstrekken, en zij begonnen met het te exploiteren voor hun voordeel. Dit impliceerde in interactie met de inwoners om betere arbeiders te kweken. 

Diegenen op de wereld keken naar Anu en zijn familie als fysieke incarnaties van hun beperkt geestelijk geheugen.

De kruisingen verbeterde de voorraad van arbeiders DNA die zij begonnen te controleren.

Als deel van de betere fysieke status, begon de geestelijke waarneming van de arbeiders te veranderen.

Om hiervan voordeel te trekken, begonnen de geestelijke adviseurs van hogere dimensies de arbeiders hun begrip van zichzelf en hun situatie te beïnvloeden.

Dit begon de eerste stadia van het opnieuw geestelijke ontwaken.

 

Deze strijd tussen zij die egoïstische controle over anderen willen en zij die het individuele ontwaken en herverbinden met de visie van Christ Michael onderwijzen, gaat verder vandaag, hoewel het een nieuwe fase inging zodra Christ Michael zijn laatste bestowal op de wereld voltooid had en de macht van de Schepper Bron aannam over zijn  universum, Nebadon. 

Zijn laatste bestowal stelde het proces in werking om de invloeden te verwijderen van zij die in verzet waren tegen zijn visie.

Beïnvloed door de visie van Christ Michael van vrije keuze en co creatie, werd dit proces ontworpen om door de betrokken inwoners te werken, en was een voortzetting van zijn begrip van zelf beschikking binnen een besef van het verenigd geheel.

 

De laatste overblijfselen van dit integrale proces spelen zich nu uit.

De invloed van Jupiter’s extra energiebron laat de weerstand sneller omver vallen.

Deze uitdrukkingen die wij gebruikt hebben om de activiteiten te beschrijven die u ziet zijn, in het gunstigste geval, benaderingen van de complexe transformatie die plaatsvindt.

U ziet gemanifesteerde gebeurtenissen met commentaar en bespreking, maar u begrijpt de verschuivingen van energie niet die ervoor zorgen dat deze gebeurtenissen zich manifesteren.

De gebeurtenissen zelf zijn benaderingen van fysiek voorkomen waarvan u denkt dat u ze volledig waarneemt.

Waarneming en begrip in een rationele betekenis worden geconditioneerd door ervaring en onderwijs. Niets is zoals het wordt waargenomen en alles is complexer als dat het verschijnt.

Alle gebeurtenissen zijn verbonden met individuele waarnemingen in een letterlijke betekenis, en de besluiten of de reacties van elke persoon beïnvloeden de aard van de gebeurtenissen over één of ander niveau.

Allen spelen een rol in het creëren van het geheel.

Christ Michael maakt deel uit van alles, maar u maakt ook deel uit van dit geheel.

Er is geen scheiding.

Er zijn slechts niveaus van waarneming en besef van verbinding.

 

Politieke acties komen voor omdat u wilt dat ze voorkomen.

Kritieke analyses veroorzaken de gebeurtenissen die u bekijkt om te verschuiven.

Uw observatie ervan veranderd de gegevens door bij te dragen met uw geestelijke verbondenheid. Uw energie wordt bewust geactiveerd als deel van het complexe netwerk dat de fysieke gebeurtenis opmaakt waarvan u denkt dat ze afzonderlijk is van u.

Er is geen uitwendige gebeurtenis die totaal afgezonderd is van u. 

Wanneer u kritiek leest of wat objectieve commentaar schijnt te zijn, realiseer u dat de geestelijke verbinding van de spreker de aard van de gemanifesteerde energie verandert, zoals die van u doet wanneer u zich met het idee verbindt.

 

Ik vertel u dit om erop te wijzen dat iedereen verantwoordelijk is voor het gebruik van zijn ideeën, net als iedereen de aard van het bestaan bepaalt die zij ervaren.

Uw moeilijkheden zijn wat u kiest.

Uw vertragingen zijn wat u wil wat gebeurd.

Uw verwezenlijkingen zijn waar u prioriteit aan geeft.

Uw leven wordt gecontroleerd door u, niet door iemand anders.

Lucifer is niet langer meer God voor de Aarde, noch is Anu.

Christ Michael is de Schepper Bron voor Nebadon, en hij is een deel van allen.

Uw gedachten en ervaringen zijn voor hem en met hem.

 

Ik ben niet geïnteresseerd vandaag in het u geven van een tijdschema.

Ik wil dat u zich realiseert dat u uw leven creëert, nochtans bewust van het feit dat u het kunt zijn. Velen doen dit blind.

Anderen doen dit met besef en een wens om hun keuzen te richten op de visie van Christ Michael voor zijn universum.

U leeft op de wereld en uw ervaringen geven gestalte aan zijn vooruitgang, voor Christ Michael.

Beslis als uw keuzen de beste zijn die zij kunnen zijn.

 

Esu Immanual Kumara

 


© Auteursrecht door Abundant Hope.net alle rechten voorbehouden.


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved