categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Jess Last Updated: Jan 14, 2020 - 12:07:47 PM


Christ Michael spreekt meer over duidelijkheid en paraatheid
By CM door Jess Anthony, vertaling Lilian A.
Jul 14, 2010 - 11:08:26 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

Christ Michael Speaks More on Clarity and Preparedness
By Jess Anthony
Jul 8, 2010 - 7:49:25 PM


 Christ Michael spreekt meer over duidelijkheid en paraatheid.

door Jess Anthony, vertaling Lilian A.

 

 

 

8 Juli 2010.
 
Christ Michael Aton, ik zou graag de discussie die Don vandaag gepost heeft willen voorzetten. Ik zie dat er verwarring en onderbreking komt door de tegenstellingen waarover Esu sprak, die verder niet verduidelijkt kunnen worden. Ik heb de scenario's al vele malen zien veranderen in de laatste jaren en ik denk dat ik een zicht heb vastgehouden dat het grote plaatje redelijk was. De grotere noodzaak heeft de schijnbaar onverwachte wijziging noodzakelijk gemaakt. Ik begrijp ook de noodzaak die nodig is om een verhoogde energie te hebben bij bepaalde crises. Misschien dat het niet mogelijk is dit zonder de gebruikte methoden te doen, maar het geeft de schijn van het doen van valse beloften omdat er heel vaak geen reden voor de verandering wordt gegeven. Wij hebben zoveel mogelijk duidelijkheid nodig die ons helpen de grotere belangen in het spel te kunnen ontcijferen.
Mijn andere zorg is de moeilijkheid voor de meeste mensen om bewust te zijn van wat er gebeurt daar de meest gebruikte media bronnen geen ware verhalen aanbieden. Ik verzoek U verder te spreken over mijn zorgen.
 
 
Ja, laten wij de discussie voorzetten. Ik heb met Don over deze kwesties gesproken vanwege zijn persoonlijke problemen en ook de verwarring die er schijnt te zijn vanwege verschillende berichten. Er is altijd een overweging. Iedere channeler/ontvanger filtert mijn gedachten door zijn of haar eigen mentale filters en de woorden die men gebruikt om mijn ideeën uit te drukken zijn slechts bij benadering. Ik kies ervoor om de zuiverste ontvangers te gebruiken voor mijn communicatie. Wij hebben deze discussie al eerder gehad en ik realiseer mij dat je dit weet, maar ik moest dit nog een keer zeggen. De energie van mijn idee is doorgegeven en wordt door middel van een bekende woordenschat en uitdrukkingen gebruikt om voor lezers te resoneren. Ik begrijp je zorgen wat betreft de duidelijkheid en misopvattingen.Dit is altijd de overweging die Ik heb wanneer Ik met een ontvanger spreek die mijn woorden doorgeeft. Hoe moet Ik een veel grotere inhoudelijkheid en verrijkend concept in beperkte woorden uitdrukken ? Wat is de beste wijze een idee in te korten in zulke beknopte zinnen die het grootste publiek kan begrijpen ? Mijn verbinding met mijn sprekers helpen mij de meest geschikte zinnen te gebruiken bij ieder persoon die mijn opmerkingen doorgeeft.
 
Dit verklaart ook waarom de continuïteit die jij zoekt ontbreekt. Verschillende waarnemingen en stijlen van communicatie laten je alleen maar een lappendeken van mijn volledige voornemens zien. Mijn overwegingen zijn vloeiend, zoals Ik al zei, en Ik ben meer geïnteresseerd in een grootste aantal van mensen op Aarde die zich met mijn voornemen verbinden, hetzij met mijn echte missie. Het ontwaken van soorten is nog belangrijker voor mij dan de Aardveranderingen die onvermijdelijk zijn. Ik ben in een positie die het mogelijk maakt het belang van de timing van deze activiteiten af te wegen in vergelijking met andere meer spirituele veranderingen die mogelijk lijken. Dat wil niet zeggen dat de Aardveranderingen geen deel van mijn algemeen plan zijn, maar om in slapende personen mijn aanwezigheid te realiseren is een veel krachtigere prestatie nodig naar mijn mening. U moet altijd op zoek zijn naar hoe Ik meer zielen kan " oogsten ", om die uitdrukking te gebruiken. Als het mogelijk is, zal dit altijd voorop staan.
 
Ik zie uw standpunt over de noodzaak voor een grotere wijdverspreide en toegankelijke methode om nieuws te verspreiden. Ik begrijp hoe de hoofdstroom van de media worden strak gehouden door de eigenaren en de zakelijke belangen en Ik zie waarom jij denkt dat er geen verandering van mening komt totdat de bekende media-bronnen hun boodschap veranderen. Zij spannen samen met de bedrijven en overheidsbureaus die de controle hebben over het vrijgeven van informatie, dus je hebt gelijk als je zegt dat het grote publiek niet " wijzer " wordt totdat hun ontwakening ervoor zorgt dat zij de echte situatie zien. Is er iets dat hieraan gedaan kan worden ? Het kan een grote ramp zijn die niet verzwegen kan worden om deze verandering op gang te brengen. De enige manier om succes te hebben indruk te maken is met een gebeurtenis die onvoorstelbaar is en op een grotere schaal die niet meer in stukken verdeeld kan worden zoals gebruikelijk is.
 
Ik wil nog spreken over voorbereiding en aanleg van voorraad, zoals jullie het noemen. Het is, denk ik, redelijk voor iedereen om extra voedsel en huishoudelijke artikelen op voorraad te hebben als deel van de grote voorbereiding. De individuele rampen waarover al gesproken is kunnen wel of niet optreden op het moment dat u het verwacht. Andere gebeurtenissen kunnen in plaats hiervan optreden. Het mag duidelijk zijn dat voedselvoorraden kleiner zijn dan aangenomen en het onvoorspelbare weer van dit jaar zal een ravage zijn voor de gewassen. Het is vrijwel zeker dat bepaalde voedingsmiddelen en basisbenodigdheden uitverkocht zullen zijn. De kosten zullen stijgen en de benodigdheden voor het opnieuw bevoorraden zullen niet beschikbaar zijn. Het is verstandig om voorraden aan te leggen, ongeacht waar je woont.
 
Ik wil geen voorspellingen doen van wat er gaat gebeuren, omdat dit niet bekend is. Hoe groter het positief gevoel van samenwerking en balans jullie creëren hoe groter het effect van de energie op de rampen die zullen komen, zullen zijn. De noodzakelijke dynamiek voor actie zal dan niet langer aanwezig zijn. Dit is nog steeds een co-creatieve inspanning, zoals je weet, zelfs als je niet het hele grote plaatje kent. Ik heb jullie betrokkenheid door het opwekken van ondersteunende energie op Aarde nodig. Dit werk van verandering en transformatie is gebaseerd op energie. Gebeurtenissen en materiële zaken beginnen als gedachten en dat is energie. Energie is altijd interactie en wordt omgevormd, dus er is geen reden aan te nemen dat jullie geen rol spelen in dit alles. Ieder persoon heeft zijn of haar eigen doel. Op welke wijze jij kiest je bestaan hier te manifesteren, is jouw keuze. Ik kan jullie alleen maar steunen of jullie de andere kant op dwingen met je keuze indien dit een verbetering voor anderen om jou heen is. Ik heb een spellenplan, als het ware, waarmee je toegezegd hebt deze te volgen, maar je hebt de verantwoordelijkheid te kiezen hoe je deze volgt. Ik vertel je niet wat je moet doen. Ik ben de eeuwige opvang en ondersteuning, welke keuzes je ook maakt. Ik kan je echter vertellen wat je beter zou hebben kunnen doen en in welke taal dan ook die nodig is om indruk te maken. Hopelijk zal je, de volgende keer dat de situatie zich voordoet, meer denken volgens de regels die ik heb voorgesteld.
 
Ik hoop dat dit meer duidelijkheid geeft. Monjoronson's voorstelling van het rijden op de weg was een uitstekende metafoor voor de manier waarop je die hier leeft. Het einde van de bestemming is het doel, maar de weg ernaar toe is veranderlijk en je moet steeds bijsturen om je aan te passen aan nieuwe en onverwachte wendingen.
Dit zijn mijn woorden voor jou op deze avond.
 
Christ Michael Aton, zoals u mij noemt.
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2020 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Jess
Latest Headlines
Nederlands: ESU VERKLAART WAT ER KOMT
Nederlands: ESU SPREEKT OVER VELE ONDERWERPEN
Nederlands: Esu , Aton , Siraya , en Schepper Bron spreken van onvermijdelijke veranderingen.
Nederlands: ESU GEEFT DE WAARSCHUWING VOORBEREID TE ZIJN
Nederlands: Christ Michael Aton reageert op Realiteit en Creatie
Nederlands: Esu heeft een agenda.
Nederlands: ATON ZEGT WEES GEREED
Nederlands: Monjoronson spreekt over zijn Post Stasis Missie.
Nederlands: Esu spreekt publiekelijk over de Komende Veranderingen.
Nederlands: Esu spreekt voor Christ Michael Aton
Nederlands: Christ Michael zegt, Gordijn Open!
Nederlands: KORTE UPDATE VAN CHRIST MICHAEL.
Nederlands: Esu’s opmerkingen over Stasis.
Nederlands: Siraya bespreekt de onvermijdelijke Aard veranderingen.
Nederlands: Christ Michael Aton spreekt specifiek tot de VS.
Nederlands: Aton spreekt over waar op te letten.
Nederlands: Christ Michael Aton zegt dat Het gestart is.
Nederlands: Papa bron spreekt over sluiting en verandering.
Nederlands: Esu spreekt over Leven in Waarheid.
Nederlands: Esu's Paas Update