categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  David Crayford and the ITC
 
  Environment/Science
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Environment/Science Last Updated: Jan 15, 2018 - 6:46:38 AM


Keshe in het Evoluon Eindhoven (NL), een verslag
By keshefoundation.com
Feb 10, 2012 - 9:02:11 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

Keshe in het Evoluon Eindhoven (NL), een verslag

Mehran Keshe presenting at EindhovenMehran Keshe presenting at EindhovenElektor had afgelopen zaterdag, 26 November, Mehran Tavakoli Keshe uitgenodigd om een demonstratie te geven over zijn ontdekkingen en uitvindingen op het gebied van alternatieve, vrij energie. Elektor was al een aantal jaren in gesprek met Keshe om een aantal van zijn ontdekkingen van dichtbij kunnen bekijken.  Tijdens Live! gaf dhr. Keshe afgelopen zaterdag dan ook uitleg over zijn ontdekkingen en een aantal demonstraties. De demonstratie werd gegeven in het Engels en was goed te volgen via een groot videoscherm.

Meer dan 1000 bezoekers vulden het Evoluon afgelopen zaterdag, allemaal naar Eindhoven gekomen voor meer dan 20 lezingen, diverse demonstraties, een enthousiaste groep exposanten. ‘s Ochtends workshops,  en gedurende het beursgedeelte konden bezoekers de stands van de exposanten bezoeken, lezingen bijwonen, praten met redacteuren en ontwerpers, kijken naar robot- en mechatronica-demonstraties door studenten-teams. En ook meedoen aan de elektronica-quiz. ‘s Middags stond er een demonstratie over alternatieve energie op het programma, een onderwerp dat onverwacht veel extra bezoekers trok. (wtk redactie)

Keshe in het Evoluon, een verslag...

© Cozmic/JvdB November 2011

x

De grote Theaterzaal in het Evoluon was bijna compleet gevuld, met mensen vanuit het hele land en van allerlei allooi.De grote Theaterzaal in het Evoluon was bijna compleet gevuld, met mensen vanuit het hele land en van allerlei allooi.Zaterdag 26 november 2011 was MT Keshe in het Evoluon in Eindhoven, hij gaf daar een lezing over zijn ontdekkingen en zou deze keer ook demonstraties geven van zijn uitvindingen. Het hoofdartikel hier op WantToKnow van een paar weken geleden en het verder lezen op de site van de Keshe foundation hadden op zijn zachtst gezecht mijn interesse gewonnen. Hier volgt een verslag van deze lezing vanuit mijn optiek. Ik ben geen wetenschapper, geen deskundige maar meer een geïnteresseerde leek.


De grote Theaterzaal in het Evoluon was bijna compleet gevuld, met mensen vanuit het hele land en van allerlei allooi. Op het podium waren allerlei atributen uitgestald die niet eens de pretentie hadden enigzins high-tech te zijn… Allerlei frutsels gemonteerd op curverboxen en nog twee emmers met onbekende inhoud. Dat beloofde wat….

Parkinson patiënt fietst na 15 jaar verlamming. Het publiek reageerde met een hartelijk enthousiast applaus.Parkinson patiënt fietst na 15 jaar verlamming. Het publiek reageerde met een hartelijk enthousiast applaus.

In de loop van de lezing wordt duidelijk wat een veelzijdige Willie Wortel deze knorrige Iraniër werkelijk is. Helaas was de dag ervoor de politie langsgeweest om de container met zijn 3KW-generator te verzegelen; de autoriteiten wilden niet dat hij deze aan het grote publiek zou tonen. Het enige wat hij hiervan kon tonen was een video opname van de verzegelde container en een generator in eeen emmer die absoluut niet gefilmd mocht worden.
Demonstration of energy from the surrounding fieldsDemonstration of energy from the surrounding fields
Vreemd genoeg had Keshe begrip voor deze beslissing van de autoriteiten, want, zo verklaarde hij, deze techniek is zo revolutionair dat als het in de verkeerde handen valt het wel eens catastrofale gevolgen kan hebben. De techniek van deze generator is namelijk direkt gelinkt aan de ruimtevaart-technologie waar hij mee bezig is .

De essentie van zijn werk is zover ik het begrepen heb, even simpel alswel geniaal, in my opinion tapt hij op de ‘zachte‘ manier in het grote energieveld in om de omgevingsenergie te benutten. De andere methode die hij gebruikt is het ‘openmaken’ van neutronen om van de daarin aanwezige energie het benodigde af te tappen. As above, so below. As inner, so outerAs above, so below. As inner, so outerDe methoden die gebruikt worden in de huidige wetenschap noemt hij dan ook zo ongeveer barbaars en gedoemd te falen (fusie d.m.v. botsing met hoge snelheden). Keshe benadrukte ook dat de nadruk van zijn werk ligt op het gebied van de ruimtevaart. Met hoge voltages en ampéres heeft hij niet zo veel, volgens hem valt er met een kleine hoeveelheid energie meer te bereiken. Dit alles is gebaseerd op de plasmatechnologie, afhankelijk van het gewenste resultaat worden de electronen of de protonen ingezet.

Over zijn ruimtevaartprogramma was hij duidelijk; interstellair reizen behoort binnenkort tot de mogelijkheden, op een comfortabele wijze en supersnel. Interacting MagravsInteracting MagravsBinnen het ruimteschip is het gewoon 1G zwaartekracht (nvdr, de plasma technologie zorgt voor een eigen atmosfeer rond het schip, hetwelke interageert op de omringende magravs en magnetische velden) en door je af te stemmen op de bestemming wordt je er vrijwel naartoe ‘gezapt ‘. In de testperiode schijnen er wel wat ruimteobjecten verloren gegaan te zijn vanwege onervarenheid met de besturing…

Een van de apparaten die hij op tafel had staan maakte ter plekke koolstof uit de in de lucht aanwezige CO2, naar ik begreep kunnen met deze zuivere koolstof diverse ziektes en aandoeningen zoals Alzheimers en MS te lijf worden gegaan door aangetastte koolstofdeeltjes in het lichaam te vervangen door koolstof in zijn zuivere diamantvorm. (nvdr, het uit de lucht halen van CO² biedt oplossing aan het klimaatprobleem, echter reageren de regeringen en banken niet op de aangereikte hand)

Een ander object dat hij bij zich had was een zaklamp met ledlamp die zonder batterij of andere energiebron behalve omgevingsenergie al 2 jaar brandde (nvdr, deze zaklamp is enkele jaren eerder ontwikkeld in samenwerking met Elektor). Daarnaast had hij ook nog wat voorbeelden met simpel ogende technologiën, die spanning opwekten uit het ogenschijnbare niets, met een voltmeter werd de werking onmstotelijk bewezen.

Het Nederlands-Belgische team van de Keshe FoundationHet Nederlands-Belgische team van de Keshe FoundationDe heer Keshe gaf aan dat de oude wetenschap een keer op de schop moet en er ruimte moet komen voor een nieuwe manier van denken. Wie voldoende ‘Star Trek’ heeft gekeken zal hem redelijk kunnen volgen, ik was alvast behoorlijk onder de indruk en hoop hiermee een redelijk duidelijk verslag gemaakt te hebben. We zullen vast meer horen van deze man en ter aanvulling moest ik nog even denken aan de vraag uit het publiek waarom hij niet met zijn uitvindingen naar de grote bedrijven gaat. Zijn antwoord was: “Laat ze maar naar mij toe komen!”…

Met dank aan www.wanttoknow.nl

Een indruk van Mr. Keshe (uit het forum):

In response to your questions.

As it seems to become and to be known in public in the past 48 hours and for not to be blocked in showing our technology, on Saturday 3.12.2012 unannounced and through control of information not to leak to the outside and media and for my personal safety, the Keshe Foundation in a controlled manner displayed its Magravs system, power generation system and Oasis system in a 1.5 hours lecture in Belgium. This meeting was organised by the Belfort Group of Belgium and this meeting was attended by over 130 people.

In this presentation for the first time in public we showed the video recording of the laboratory system weight reduction capabilities of the Magravs system and then we presented to the public the original working system.

The 3-4 KW generator prototype was shown and the original Oasis system in its original prototype cascade was displayed.

The Foundation in due course will show the Bright light as has been agreed in the past 48 hours in public.

As you know our ignition radioactive materials needed for demonstration is at this moment under police and nuclear inspectors seal and tape as we have shown in the Eindhoven lecture.

We have started the procedure to attain the documents that these materials can be made available to us again through the licensing from the Belgium authorities and the car was shown to the nuclear inspectors for their permission to be shown, but at this moment until the appropriate documents are not received we have to obey the law of the Country and go through right channels for the movement of nuclear materials before we are permitted to show the systems in public.

You have to understand that, the car and the Magravs system once lifted become airborne entity and come under different legislation of aircraft industry, and this is another stumbling block, which we have to overcome before we could show this in public.

Initial public tests need clearance from air-traffic authorities we have been told and so it is not as easy as we once thought.

We offered to show the car in Eindhoven, which was initially refused by the organisers and then days later accepted, but as we know now authorities were far on top of us to make sure the curtail time was chosen to deliberately tried to discredit the Foundation by not being able to show the systems in Eindhoven.

As we have the systems and their video of their operation we chose to show the weight reduction of the system and then we showed the system in public for the first time, that public could see the system which they were seeing in the video.

The Keshe foundation through concerted effort and change of the old-guard enforced policy has changed course, and has brought and started the transfer and control of the Foundation working to general public.

To this effect I have handed the website to a new and future generation of the Foundation, whom they have done all the work you see with changes in the website and all other more things which they are planning to do (the new team can put up the end of eveing podium pictures of the Eindhoven lecture for you to see some 30% of the people whom are the new face of the Foundation).

I am the guardian and the caretaker of the Foundation during my life and now I have started the process of handing over in all aspects to the public in slow controlled and correct manner the Foundations working for the future generation, anyone can participate in the working of the Foundation and distance is not a problem.

The institute premises has been found and if we are successful in the coming months we will announce the location.

The books and website have been and is being translated into several languages by the new management team and if you can participate in correcting the language and would like to work with new Foundation group please contact me or send your correction to me and then I will put you in touch with the team whom is carrying out the work.

In a simple word I am retiring from the frontline as I was planning from the start and the new Foundation's face is taking control.

They will soon publish things according to their way of thinking and if you would like to input your ideas please join in and make the difference.

Keshe Foundation belongs to you, through you to UN and the UHJ and you public set the course and not the other way around, time of change is through your effort and not handed down to suit others clandestine activities and interest.

This is what has been asked of us and we have obliged, now we watch and see what and where you take the Foundation to.

http://www.keshefoundation.com/nl/media-a-papers/interviews/168-keshe-in-het-evoluon-een-verslag

RELATED ARTICLES:

Free Energy - Nuclear Engineer M.T. Keshe @ ElektorLive!See: http://abundanthope.net/pages/Environment_Science_69/Free-Energy---Nuclear-Engineer-M-T-Keshe-ElektorLive.shtml

 
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2018 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Environment/Science
Latest Headlines
“Covert” Facial Recognition Street Lights Coming to a Neighborhood Near You
Global Insect Decline Now "Hyperalarming"
Mish: Warning! Civilization At Risk, Crisis By 2040, And Other Nonsensical Climate BS
American Media Seeks to Poison US-Russian Cooperation in Space
The Dark Story Behind Global Warming aka Climate Change
Pollution Caused by Wireless Wi-Fi Radiation is Topic of “Wireless Silent Spring”
Give non-GMO a go: Putin Urges Russia’s Agricultural Expansion on International Markets
United Nations: A $240 Per Gallon Gas Tax Is Needed To Fight Climate Change
Queensland Government Isn't Enforcing Law Aimed at protecting Great Barrier Reef From Fertiliser Run-off, Documents Show
Scientists Worried: Pentagon Wants To Make Virus-Spreading Insects
“Porcine Plague” Epidemic in Belgium: Trigger is Pentagon Experiments in Georgia
The IPCC Is Still Wrong on Climate Change. Scientists Prove It
Public Health Fraud: Why Water Fluoridation is One Of the Greatest Crimes Against Humanity
Stick It In Your Ear? How Bluetooth Can Affect Your Eyes, Ears, Brain, and Everything Else.
Scientists Accuse DARPA of Genetically Modifying Insects for Bioweapon to Spread Agricultural Viruses
Scientists Raise Alarm Over U.S. Bio-Weapon Programs
The Canary in Our Coal Mine
Record Snowfall Wallops Calgary ! AGW ?
[10.1] 'To The Stars' 37 Million IN DEBT? / New Indictment Count / QAnon / Ebola & Monkeypox Scares
The Earth Is the Common Home of All Inhabitants